Uw hovenier sinds 1978

Blokhut kopen en laten plaatsen

Wilt u een blokhut kopen en laten plaatsen? In sommige gevallen is een ‘standaard’ blokhut niet handig, wanneer er maar beperkte ruimte beschikbaar is. Beter is het dan om een blokhut of tuinhuis geheel op maat te laten realiseren. Zo bent u verzekerd van een tuinhuis die altijd past!

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf uit Dordrecht, die dat gewoon voor u realiseert. We beschikken daarvoor over gediplomeerde hoveniers en over de volgende keurmerken: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustzijncertificaat.

Geniet van een aangename dienstverlening in uw tuin in de regio Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant en kom met ons in contact via de website. Ook vraagt u hier meer informatie op over bijvoorbeeld onze prijsvoering of werkwijze.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor extra bergruimte, knus samenzijn of realiseer een nieuwe werkkamer

Een blokhut of tuinhuis is voor verschillende doeleindes te gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om de beschikbare ruimte in te richten als werkplek of bergruimte. Andere mensen kiezen voor een speelruimte voor de kinderen, sportruimte of atelier.

Ook is een blokhut of tuinhuis goed te gebruiken als eetgedeelte of loungeruimte. U trekt dan het ‘binnen gevoel’ naar buiten. Veel mensen kiezen dan ook om een overkapping te realiseren zodat ze op zomerse avonden lekker droog kunnen natafelen.

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van ontwerp en inrichting, de tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep maken ze mogelijk.

Blokhut kopen en laten plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u meer informatie ontvangen over de werkwijze van ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht? Vul dan dit formulier in. U ontvangt dan heldere werkomschrijvingen en uitleg over de mogelijkheden in uw tuin. Ook sturen wij alvast een kostenindicatie naar u toe zodat u inzicht heeft in de prijsvoering omtrent materialen en arbeidskosten.

Wenst u liever eerst uw wensen te bespreken met een tuinontwerper (vaak geeft dit nieuwe inzichten)? Plan dan een gratis adviesgesprek in via de website. Gewoon op een dag én tijdstip naar keuze. Onze tuinontwerper komt dan vrijblijvend bij u thuis langs om de opties voor uw tuin te bespreken.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.