Uw hovenier sinds 1978

Betontegels oprit

Betontegels oprit laten leggen? Dat is een klus die uitstekend past bij de werkzaamheden van de Biesbosch Gijsbers Groep. Wanneer u kiest voor een professional, voorkomt u de meest gemaakte aanleg fouten bij het bestraten van uw oprit.  Veel mensen gaan zelf aan de slag, maar vergeten intussen dat een oprit ook een goed drainagesysteem nodig heeft om overtollig regenwater op te vangen. En dat is zonde van uw tijd én geld.

De Biesbosch Gijsbers Group kan u snel verder helpen bij het aanleggen van betontegels op de oprit. Graag bieden wij u een gratis offerte aan, die u via de website direct kunt opvragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing over welke hovenier u inschakelt voor uw bestratingsproject!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbersgroep | Kwaliteit en vakmanschap

Ons bedrijf is sinds 2019 ISO 9001 gecertificeerd en daarnaast hebben wij ook een VCA certificaat. Dat houdt in dat we niet alleen de kwaliteit en veiligheid beloven, maar dit ook echt waar kunnen maken! Zo heeft u nog jaren profijt van uw nieuw bestrate oprit.

Naast bestrating ook verlichting nodig op de oprit? Ook daarbij kunnen we u helpen. Met de Biesbosch Gijsbers Groep aan uw zijde bent u al snel verzekerd van een deskundig resultaat, wat de opdracht ook is. Alles op het gebied van het opknappen van uw tuin tot aan het vervangen van kapotte onderdelen.

Betontegels oprit | Ik wil graag meer informatie opvragen

Voor het bestraten van de oprit bent u bij ons aan het juiste adres. U vraagt namelijk zeer eenvoudig een offerte aan via de website en ontdekt dan de totale kosten voor de werkzaamheden. Wilt u liever persoonlijk advies op maat? Plan via deze weg uw gratis afspraak met onze tuinontwerper. Hij zal dan op de gewenste datum bij u thuis langskomen om samen met u de wensen en eisen te bespreken en komt dan met een passend advies.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.