Uw hovenier sinds 1978

Bestaande tuin veranderen

Een bestaande tuin veranderen? Dat is uiteraard mogelijk bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren van verschillende soorten tuinen. Ons hoveniersbedrijf beschikt over zeer vakkundig personeel, de juiste machines, hoogwaardige materialen en goede gereedschappen om de klus naar volle tevredenheid te klaren.

Wenst u samengevat een visueel tuinontwerp om te kijken hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien? Wanneer u een afspraak maakt met onze tuinontwerper, maken wij uw tuinwensen visueel. Zo weet u immers precies wat er allemaal mogelijk is. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met onze tuinontwerper via de website.

Deze afspraak is dus geheel gratis.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bestaande tuin veranderen dankzij onze vakkundige hoveniers én boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf die actief is in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Ons werkgebied is groot en veelzijdig. Zo zijn we ook voor bedrijven en gemeentes aan het werk. Dit vraagt om veel deskundigheid. Iets wat wij u ook weer kunnen aanbieden.

Onze hoveniers hebben allemaal een groenachtergrond en onze boomverzorgers zijn in het bezit van een European Tree Workers certificaat, waarmee zij in heel Europa aan de slag kunnen.

Hiernaast is ons hoveniersbedrijf in het bezit van een aantal samenwerkingsverbanden om de kwaliteit hoog te houden, zoals Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Wij kopen hoogwaardige materialen in, bieden uitstekende garantievoorwaarden en algemene voorwaarden. En vinden het bieden van een goede service belangrijk.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan eerst een kijkje op onze website.

Gratis eerste kennismakingsgesprek

Wenst u al met al uw huidige tuin te renoveren? Uw bestaande tuin veranderen, geheel naar uw levensstijl, behoeften en wensen is bij ons hoveniersbedrijf mogelijk. Onze kracht ligt in het snel aanleggen en onderhouden van uw tuin. Neem hiervoor eens een kijkje bij onze uitgevoerde projecten.

Liever eerst weten waar u precies aan toe bent? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met onze tuinontwerper. U ontvangt anders gezegd persoonlijk advies en meer informatie over onze werkwijze.

Het is bovendien bij ons mogelijk om een prijsopgave op te vragen. Dan heeft u meteen de kosten voor het project inzichtelijk. En kunt u een wel overwegende beslissing nemen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.