Tuinaanleg met beschoeiing

In Dordrecht hebben we een nieuwe tuin aangelegd mét beschoeiing. Beschoeiing beschermt en verstevigd de waterkant van de tuin. Daarnaast hebben we ook nieuw keramisch straatwerk gevoegd. Het voegen is gedaan met harde LM Aqua voeg. Het voordeel van dit type voeg is dat deze duurzaam drainerend is. Maar daarnaast ook gemakkelijk schoon te houden met een borstel! Ook hoeven er geen chemische onkruidbehandelingsmethoden gebruikt te worden om onkruid te bestrijden.

Tot slot zijn de terrassen en het straatwerk afgezet met Cortenstalen strips. Cortenstaal is duurzaam, en gaat lang mee! Door het oxidatieproces zullen de strips in de loop van de tijd een mooie roestkleur krijgen.

Uw tuin laten aanpakken? Onze collega’s geven u graag advies en ontwerpen uw droomtuin! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het resultaat

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.