Plaatsing overkapping en muziekstudio in Dordrecht

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een bijzondere berging met overkapping geplaatst in Dordrecht! De klant wilde graag de huidige schuur vervangen voor een nieuwe.

Tijdens de gesprekken is naar voren gekomen dat de klant muziekleraar is van beroep, en eigenlijk graag een muziekstudio in de tuin zou willen. Maar aan de andere kant zou hij graag wel heerlijk overdekt in zijn tuin willen zitten.

Oude situatie

Wat hebben we gedaan?

Aan de voorzijde van de berging is een kleine overkapping, door 2 openslaande deuren kan je de studio betreden, waarin ook 2 uitzet ramen zitten voor voldoende frisse lucht. De studio is geheel geïsoleerd, alle wanden, het dak en de vloer. Verder zijn er voldoende stopcontacten en is er vast internet aangelegd.

Overkapping

Aan de achterzijde van de studio is de desbetreffende overkapping gemaakt waar fietsen droog kunnen staan. Door het plaatsen van een nieuwe schutting en poort staan deze ook veilig.

De bestrating onder het gehele bouwwerk is gemaakt van 60/60 cm betontegels. In de studio is ook een houten vloer aangebracht wat meer comfort geeft.