Nieuwe houten schuttingen

In de afgelopen tijd hebben we bij twee verschillende klanten een oude schutting verwijdert en een nieuwe geplaatst. In de loop der jaren was het groen over de schuttingen gegroeid en werd de kwaliteit van de schutting er niet beter op.

Na het verwijderen is er op de oude lijn een nieuwe schutting geplaatst met privacy schermen (19/21 plank, geïmpregneerd vuren plankenschermen) tussen de betonpalen. Het straatwerk is voor het onderschot verwijderd en hierna weer aangezaagd voor een mooie, strakke afwerking.

Bij de ene tuin is gekozen voor antraciet en de andere voor de gewone grijze beton kleur. Bij de antracieten schutting is aan de achterzijde gekozen voor schermen van een gaas om in de toekomst hedera te laten groeien. Dit zorgt voor een mooie groene afwerking!

Op alle schermen is een afdeklat geplaatst. Deze laat het regenwater mooi aflopen zodat de schuttingen een langere levensduur hebben.

Rondleiding door één van de tuinen

Foto’s project 1

Foto’s project 2

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.