Mediterraans gevoel dankzij Flagstones!

Het oude terras in deze tuin is in de loop der jaren flink verzakt. Het oude terras heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe mét strakke flagstones die gevoegd zijn met een harde, waterdoorlate, flexibele voeg. De rest van de tuin is opgehoogd met behulp van een bijpassende kleur grind. Op de plekken waar gezeten of gelopen wordt is het grind aangebracht op splitplaten.

Wat doen splitplaten?

Splitplaten dienen als versteviger op bijvoorbeeld looppaden of zitplekken waar grind ligt. Het zorgt ervoor dat het grind op deze plek niet wegrolt.

Cortenstaal

Om het Mediterraanse gevoel goed terug te laten komen zijn de borderranden, In-Lite verlichting, haardhouthok én vogelvoederhuis uitgevoerd in cortenstaal. Dit past heel goed bij de kleur van het grind en flagstones! Tot slot zijn de borders (waar nodig) aangevuld met nieuwe kleurrijke vaste planten.

Het resultaat

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.