Douglas houten L-vorm overkapping in moderne tuin | Rhoon

Deze douglas houten L-vorm overkapping is op 20 februari 2018 door de vakmannen van De Biesbosch Gijsbers Groep gerealiseerd. Daarbij mocht een renovatie niet ontbreken. Daarom zijn we ook gestart met de aanleg van een nieuwe, moderne tuin. De tuin ligt op een groot perceel rondom het vrijstaande huis. Aan de Biesbosch Gijsbers Groep de taak om de nieuwe tuin tot een goed einde te brengen. Kortom: een leuke klus voor onze deskundige tuinontwerpers en hoveniers.

Modern 2D-tuinontwerp met luxe materialen

Er is in overeenstemming met de bewoners gekozen voor een modern tuinontwerp. Om het nieuwe tuinontwerp te bewerkstelligen, zijn onze hoveniers al druk bezig met het ruimen van de tuin. Oude beplantingen, bestrating en schuttingen zijn geruimd. Zo hebben wij een goed overzicht van de ruimte en kunnen we nieuwe elementen stap voor stap toevoegen. Hierna kunnen zij starten met de opzet van de Douglas houten L-vorm overkapping.

Foto’s van vóór de ontruiming

Moderne tuin
Moderne tuin
Douglas houten L-vorm overkapping
Douglas houten L-vorm overkapping
Douglas houten L-vorm overkapping

Houten schutting voor meer privacy

Allereerst zijn we bezig om een nieuwe houten schutting te plaatsen. Deze schutting zal rondom de gehele tuin worden geplaatst. Hiermee is de tuin goed afgedekt en hebben bewoners voldoende privacy. Zo kunnen ze in volle rust binnenkort genieten van de tuin.

Beplanting

Een strakke tuin was één van de wensen van de bewoners. Er is door onze tuinarchitecten gekozen voor moderne en sierlijke beplanting. De tuin zal gevuld worden met witte hortensia’s, bodembedekkers en witte rozen. De beplanting zal niet de hele tuin opvullen. Er komt over het algemeen meer rust in de tuin. Dit wordt gerealiseerd door veel gras te plaatsen. Het uitzicht vanuit de Douglas houten L-vorm overkapping is hierdoor ontzettend ruimtelijk. De Biesbosch Gijsbers Groep zal tot slot een tuinpad van grind plaatsen. Dit bevorderd een goede doorloop door de tuin.

Douglas houten L-vorm overkapping
Douglas houten L-vorm overkapping

Douglas houten L-vorm overkapping. Op maat gemaakt

Links achterin de tuin wordt een prachtige houten L-vorm overkapping geplaatst. Hier kunnen de bewoners heerlijk ontspannen op een nazomerse dag. Een overkapping is een goede aanvulling op uw tuin. Het is immers een heerlijke plaats om te kunnen zitten, zonder last te hebben van een felle zon of regen. De houten L-vorm overkapping wordt door onze vakkundige hoveniers geheel op maat gemaakt.

Wij verwachten de werkzaamheden medio april 2018 te voltooien. We wensen de bewoners alvast veel plezier met hun nieuwe tuin.

Tuinontwerp laten maken

Concluderend: wilt u ook een nieuw tuinontwerp ontvangen van De Biesbosch Gijsbers Groep? In het bijzonder met een douglas houten L-vorm overkapping? Bij ons profiteert u van een vriendelijke service en uitstekende kwaliteit.

U kunt via onze website vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen. Deze is helemaal gratis! U ontvangt dan passend advies, een schetsontwerp én u zit nergens aan vast.