Uw hovenier sinds 1978

Oosterse tuin

Een oosterse tuin in Rotterdam en omgeving laten ontwerpen én aanleggen? Bij dit hoveniersbedrijf uit Dordrecht bent u aan het juiste adres.

Wij realiseren al tientallen jaren exclusieve tuinen op maat. Natuurlijk is er een geschikte tuinoplossing bij elk budget.

Of u nu veel of weinig te besteden heeft, onze tuinontwerper kijkt samen met u naar de beste oplossing in uw tuin. Daarbij staan uw wensen altijd centraal.

Wenst u ook een tuinrenovatie voor uw tuin in Rotterdam? Wij zijn binnen 15 á 20 minuten bij u op locatie om uw Oosterse tuin aan te leggen. Kom voor meer informatie eens in contact met onze tuinontwerper in een gratis oriënterend gesprek.

Liever direct inzicht in de kosten? Vraag via deze weg een prijs op maat op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Oosterse tuin Rotterdam e.o. : Dé ideale tuin voor u!

Oost-Aziatische tuinen zijn geliefd onder veel tuinbezitters. Dat komt door enerzijds door hun unieke uitstraling én anderzijds door de eenvoud. In deze tuinstijl wordt er niet alleen veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals bomen, mos, watervallen, bruggetjes, rotsen en heuvels, maar alles is samengesteld tot een rustig, harmonieus geheel.

Naast de natuurlijke elementen van de Oosterse tuin, mag ook de levendigheid niet ontbreken. De tuin wordt namelijk aangevuld met water, watervallen en stroming. Bovendien komt u heerlijk tot rust wanneer er een pergola, gazebo of tuinhuisje wordt geplaatst.

Klinkt dit als de perfecte tuinstijl voor u? Dan helpen we u graag verder met een 2D of 3D tuinontwerp op maat. Plan hiervoor uw gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper op een dag naar keuze. Eenvoudig via onze website.

Dé oosterse tuin lijkt natuurlijk te zijn aangelegd, terwijl dit absoluut niet het geval is. Door gebruik te maken van lijnen en complementaire, groene beplanting is er wel degelijk over nagedacht. Eveneens is de oosterse tuin het nodige onderhoud nodig.

Gelukkig ontzorgen we u ook op het gebied van tuinonderhoud. Een vaste hovenier komt hiervoor bij u langs, waarbij u zelf aangeeft hoe vaak dat nodig is.

Dat is het gemak van ons hoveniersbedrijf.

Gratis offerte bij interesse

De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen voor ‘Oosterse tuin Rotterdam’? Kom vooral eens met ons in contact via de website.

Onze medewerkers geven u passend advies en helpen u snel op weg. Heeft u nog een openstaande vraag voor ons? Bel met een medewerker, via: 078 – 61 65 792.

Liever snel inzicht in de mogelijke kosten voor een Oosterse tuin Rotterdam?

Vraag zodoende via deze weg een offerte op maat op. En geniet binnenkort van uw nieuwe tuin!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.