Uw hovenier sinds 1978

Jaren 30 tuinstijl

Zoekt u een jaren 30 tuinstijl voor uw tuin? Wij focussen ons op het inrichten van uw tuin naar de tuinstijl die bij u past. Een jaren 30 tuin staat voor elegantie, overzicht en sfeer. Maar hier later meer over. Heeft u een jaren 30 woonhuis?

Dan kan een jaren 30 tuinstijl natuurlijk niet ontbreken. Geniet van haar waanzinnige, sfeervolle uitstraling. Eén die goed bij het Nederlandse straatbeeld past.

Vindt u de jaren 30 tuinstijl helemaal het einde? De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert échte droomtuinen, met gevoel voor design. Beschikt u over een voortuin, zijtuin, oprit of toegangsbrug? We renoveren alle gewenste oppervlaktes in en rondom uw tuin.

Kortom: kom voor meer informatie over de jaren 30 tuinstijl met ons in contact. Én profiteer tevens van ons gratis adviesgesprek waarin onze tuinontwerper alles over deze tuinstijl aan u uitlegt.

Liever eerst inzicht in onze prijsvoering? Kijk dan hier.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat kenmerkt de jaren 30 tuinstijl?

Een jaren 30 tuin staat niet alleen voor elegantie, maar ook voor overzicht en sfeer. Geniet daarnaast van de rechthoekige indeling met voornamelijk rechte lijnen. Tevens bevat de jaren 30 tuinstijl brede looppaden, met grote tegels en klinkers die naar de verschillende delen in de tuin lopen.

Deze tuinstijl is ruimtelijk opgezet en daarmee is ook meer simplistisch, dan dat u wellicht gewend bent. Niettemin geeft dit juist volop rust in de tuin.

In het beplantingsplan wisselen exotische en inheemse planten de kleine heesters af. Er is eveneens voldoende ruimte voor gras of een grasveld, maar dit is natuurlijk afhankelijk aan hoeveel ruimte u beschikbaar heeft in uw tuin. Daarnaast wordt de haagbeuk, Buxus of beuk in mooie vormen gesnoeid en in de tuin geplaatst.

Tot slot vormt de zogenoemde (bloemrijke) mozaïekbedden een prachtige aanvulling, waarin verschillende eenjarige planten worden geplant.

Een goede aanvulling op uw tuin

Geniet concluderend van onze deskundige service en 40 jaar genoten expertise in de tuinsector. We bieden u niet alleen een aantrekkelijke prijsvoering, maar ook schaalvoordelen en prachtig eindresultaat.

Onze tuinen groeien met u mee, ook als de gezinssamenstelling veranderd. Kom voor meer informatie over de jaren 30 tuinstijl met ons in contact via de website. En vraag evenzeer vandaag nog een offerte aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.