Uw hovenier sinds 1978

Tuin in Ibiza stijl

Een tuin in Ibiza stijl laten ontwerpen en aanleggen? Wij helpen u met veel expertise verder. Aan de ene kant zorgen we voor het uitdenken van de beste indeling voor uw tuin én aan de andere kant zorgen we voor een hoogwaardige aanleg van de juiste inheemse en exotische planten door middel van een passend beplantingsplan.

Kortom: alle facetten van tuinontwerp en tuinaanleg nemen we voor u uit handen. Zodoende heeft u nergens meer omkijken naar.

Na uw goedkeuring op het 2D of zelfs 3D-tuinontwerp op maat, verzorgen we eveneens het bestellen van de juiste tuinonderdelen van uw tuin. Anders gezegd worden planten, meubelen, vijvers, bomen, pergola’s, overkapping en nog veel meer onderdelen ingekocht om te worden geplaatst in uw nieuwe tuin.

We plannen vervolgens een afspraak op een dag naar keuze om uw nieuwe tuin aan te komen leggen. Onze hoveniers brengen boordevol expertise en vaardigheid mee. Zo wordt de tuin in Ibiza stijl met een hoogwaardige afwerking afgeleverd.

Geniet pas écht van een tuin die bij u past bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

‘Het eindeloze vakantiegevoel, gewoon in eigen tuin!’

Iedere dag wanen alsof u aan de prachtige stranden op Ibiza zit? Met een tuinstijl in Ibiza stijl, wordt dit mogelijk. We maken namelijk gebruik van mediterrane planten, een lekker lounge- of zithoek, gekleurde schuttingen of muurtjes, kiezels of stenen, lichte tuinmeubelen.

Tevens behoren overkappingen, tuinhuisjes, buitenkeukens, zwemvijvers en wellness-onderdelen, zoals een jacuzzi, speeltoestellen en kunstwerken, tot onze mogelijkheden.

Wij denken niet alleen goed na over kleurgebruik en materiaalgebruik, maar zorgen tevens voor een hoge kwaliteit. Daardoor past uw nieuwe tuin volledig bij uw wensen en kunt u er nog langer van genieten.

Verder heeft u veel inspraak op het definitieve tuinontwerp. Onze tuinontwerper komt eerst graag bij u thuis langs om de opties met u door te nemen.

Vraag tevens vrijblijvend meer informatie op of plan vandaag uw gratis adviesgesprek direct met onze tuinontwerper.

Tuin in Ibiza stijl: gratis offerte!

Wenst u samengevat een tuin in Ibiza stijl? Maar wilt u liever eerst inzicht in de totale kosten die u kwijt zult zijn aan bijvoorbeeld een tuinontwerp en tuinaanleg?

Vraag hier dan vrijblijvend een offerte voor op. Zodoende heeft u een beter beeld van de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.