Uw hovenier sinds 1978

Tuinrenovatie

Bent u zich aan het oriënteren voor een tuinrenovatie? De vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep zijn expert op het gebied van tuinen. Al sinds 1978 focussen wij ons op de aanleg van tuinen. Niet alleen leggen wij nieuwe tuinen aan, wij kunnen ze ook voor u ontwerpen. Daarbij houden we veel rekening met uw persoonlijke wensen en levensstijl.

Wenst u in het bijzonder een vijver, pergola, buitenkeuken of diverse speelelementen in uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Samen met ons creëert u een tuin die écht bij u past. Zo kunt u er nog jaren van genieten.

Schakel ons in wanneer u interesse heeft in een tuinrenovatie. En vraag via deze weg direct een prijs aan op maat via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinrenovatie. Exclusieve tuinen op maat

De kracht van De Biesbosch Gijsbers Groep ligt in onze veelzijdigheid. Niet alleen realiseren we grote buitentuinen en exclusieve tuinen, we focussen ons ook op kleine stadstuinen. Juist omdat wij diverse tuinprojecten uitvoeren, is onze expertise en dienstverlening zeer gevarieerd. Het geeft ons anders gezegd de mogelijkheid om steeds weer tot efficiënte oplossingen te komen voor uw tuinproblemen. En daar profiteert u van.

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin? Of heeft u toch liever een kindvriendelijke tuin? Welke wensen u ook heeft, wij maken ze waar.

We bespreken zodoende de mogelijkheden voor uw nieuwe plantsoorten, boomsoorten, watering en bestrating. En werken vervolgens alle elementen uit met een 2D of 3D tuinontwerp. Zo komen we samen tot een geheel uniek tuinontwerp.

Over ons bedrijf

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht bedrijf uit Dordrecht. Wij hebben deskundige hoveniers en vakkundige boomverzorgers in dienst. Iedere dag mogen wij weer mooie projecten uitvoeren in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Niet alleen bij u thuis, maar ook voor gemeentes, bedrijven en instellingen.

Heeft u dus interesse in onze dienstverlening? Wij komen graag eens bij u thuis of op kantoor langs om de mogelijkheden te bespreken. Het eerste kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel gratis.

Tuinrenovatie offerte

Uw tuinrenovatie laten ontwerpen door een ervaren tuinontwerper? En direct laten inplannen en uitvoeren? Wij nemen uw tuinrenovatie volledig uit handen. Zo kunt u optimaal genieten.

Vul bij interesse voor tuinrenovatie dit online formulier in op onze offerte-pagina van de website. Wij doen u dan een passend voorstel met ons uurtarief en de totaalkosten van uw tuinrenovatie.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.