Korting aanvragen open dag 2020

Heeft u deelgenomen aan onze Open Dag op 21 maart 2020? En heeft u interesse in de mogelijkheden van onze dienstverlening? Geef hieronder uw verzoek aan ons door én geniet tegelijkertijd van een flinke korting op één van onze diensten.

Geldigheid kortingscodes
Vul onderstaand formulier in om gebruik te maken van één van onze handige kortingscodes. De korting op de producten ‘3D tuinontwerp’ en ‘MC Terrasborsteltechniek’ zijn geldig vanaf 21/03/2020 tot en met 31/12/2020. Alleen de korting voor de vakantiehovenier is geldig in de periode 01/07/2020 tot en met 31/08/2020. U kunt voorafgaande aan deze periode wel de korting aanvragen, maar de werkzaamheden worden alleen in de zomerperiode uitgevoerd.

U wordt hierna gebeld of gemaild
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij persoonlijk contact met u op -via het doorgegeven e-mailadres of telefoonnummer- om OF met u een afspraak in te plannen (bijvoorbeeld bij een 3D tuinontwerp) OF de beoogde werkzaamheden in te plannen.

Voor vragen neemt u contact op
Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van een kortingscode, kunt u contact opnemen via info@debiesboschgijsbersgroep.nl of bel met een medewerker via het telefoonnummer 078 – 61 65 792.

Vraag hier uw korting aan

Vul onderstaand formulier in om gebruik te maken van één van de kortingscodes van onze Open Dag vouchers: