Uw hovenier sinds 1978

Tuin renoveren kosten

Snel achter de tuin renoveren kosten komen? De tuinontwerper van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder met een prijs op maat. Omdat iedere tuinbezitter andere wensen heeft, kijken we graag per situatie welke benodigdheden er nodig zijn en hoeveel tijd onze hoveniers nodig hebben om de werkzaamheden te voltooien. Zo weet u immers zeker waar u aan toe bent op het gebied van arbeidskosten en materiaalkosten.

Wanneer u graag meteen inzicht wilt in de ‘tuin renoveren kosten’, vult u dit formulier in op onze website. We sturen dan – op basis van uw doorgegeven informatie – een vrijblijvende offerte toe. Natuurlijk doen we dat zeer snel, via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

Van het uitwerken van een professioneel 2D of 3D tuinontwerp tot het verzorgen van uw tuinborders, hagen en bomen. We doen het bij De Biesbosch Gijsbers Groep allemaal. Onze hoveniers hebben uitgebreide groenkennis én weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij tuinaanleg.

Een tuin met moderne cortenstalen bakken, een zwemvijver, een luxe overkapping, een kindvriendelijke tuin, een natuurlijke tuin. We realiseren uw ideale tuin, met de gewenste onderdelen. We gebruiken duurzame materialen, die lang meegaan. Wenst u ook meer te weten te komen over tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Neem dan een kijkje op onze website.

Tuin renoveren kosten ontdekken

Wenst u graag achter de totale kosten te komen voor het renoveren van uw tuin? Vul dan dit online formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. U heeft dan inzicht in onder andere de materiaalkosten, arbeidskosten en ontwerpkosten. Het is bij De Biesbosch Gijsbers Groep te Dordrecht mogelijk om voor een 2D of 3D tuinontwerp te kiezen. Tevens kunt u kiezen voor een aanvullend beplantingsplan of verlichtingsplan.

Wilt u voorafgaande aan ‘tuin renoveren’ eerst persoonlijk advies van onze tuinontwerper? Geniet dan van gratis advies tijdens een gratis eerste gesprek met onze tuinontwerper. Deze afspraak is nu eenvoudig in te plannen op een dag naar keuze via de online agenda van onze tuinontwerper. Plan meteen uw afspraak in via deze pagina op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.