Uw hovenier sinds 1978

Terras laten aanleggen prijs

Terras laten aanleggen en meteen de prijs opvragen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep weet u zeker dat u niet te veel betaalt. U ontvangt namelijk een hoogwaardige afwerking door ons ISO-9001 gecertificeerde hoveniersbedrijf. Een terras aanleggen is zelf niet zo eenvoudig als het lijkt. U moet namelijk goed letten op een aantal factoren. Een goede afwatering is bijvoorbeeld belangrijk wanneer u geen natte voeten wilt hebben én een nauwkeurig plaatsing is daarbij essentieel om uw terras ‘waterpas’ en gelijk te houden. Daarom geven veel mensen ‘terras laten aanleggen’ uit handen aan een expert.

Onze hoveniers zijn in staat om uw terras professioneel aan te leggen. Inclusief borderrand, vlonderplanken, keramische tegels en/of watergoten. Uw wensen staan bij de aanleg centraal. Vraag daarom nu een ‘terras laten aanleggen prijs’ op om achter de kosten voor tuinaanleg te komen. En vul dit formulier in om binnen enkele dagen een aantrekkelijk aanbod via de e-mail te ontvangen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor tuinen. Het hele jaar!

Profiteer van onze uitgebreide, parate kennis uit de groenbranche. Wilt u meer aanleggen dan enkel het terras? Onze tuinontwerper helpt u bij het creëren van een 2D of 3D tuinontwerp op maat. U heeft al een deskundig tuinontwerp vanaf de voordelige prijs van €250.

Uw tuin laten renoveren kan het hele jaar door. We beschikken namelijk over een veelzijdig team van professionele hoveniers, boomverzorgers en groenmedewerkers. En we staan dagelijks voor u klaar om allerlei soorten tuinprojecten in de tuin op te pakken.

Meer weten? Bel eens voor advies voor uw tuin met De Biesbosch Gijsbers Groep via het algemene telefoonnummer 078 – 61 65 792.

Terras laten aanleggen prijs opvragen

Vandaag uw ‘terras laten aanleggen prijs opvragen?’ Vul ons online formulier in op de website om een aanbieding op maat te ontvangen. Wij sturen u per mail een overzicht waarin de kosten voor terrasaanleg zijn uiteengezet. Daarbij houden we veel rekening met uw persoonlijke wensen.

Kiest u bijvoorbeeld voor vlonderplanken, keramische tegels of gebakken klikkers? Of wilt u een gazon gemaakt van halfverharding? We maken het voor u mogelijk. Vraag vandaag nog uw prijs op voor ‘terras laten aanleggen’.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen