Vol tuininspiratie door de Biesbosch Gijsbers Groep

Een luxe houten overkapping op maat: ultiem genieten in uw tuin.

Die fijne zomeravonden (of winteravonden!) besteden in uw tuin? Kies voor een luxe houten overkapping van de Biesbosch Gijsbers Groep! Creëer uw eigen plek van rust en ontspanning met een overkapping die perfect past bij uw wensen. Ons team staat voor je klaar met deskundig advies en vakkundige realisatie.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

 • Sinds 1978 voor u actief

 • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

 • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

 • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

 • Lid van de Dutch Quality Gardens

 • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gratis tuininspiratie

Bent u inspiratieloos of heeft u een bepaalde tuinstijl voor ogen? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft handige tips voor de meest populaire tuinstijlen! Lees meer over een bepaalde tuinstijl door op een van de onderstaande foto’s te klikken.

Een luxe overkapping biedt uw tuin talloze voordelen, zo geeft het een uitstraling aan uw tuin en is het een duurzame investering voor op de lange termijn. Wij vertellen u graag de voordelen van een luxe overkapping. 

 • Ruime keuzemogelijkheden: kies zelf de gewenste houtsoort, de stijl van de overkapping, de afmetingen en opties die aansluiten bij uw woning of tuin. 
 • Maatwerk: De luxe houten overkapping wordt op maat gemaakt en aangepast aan de wensen. Hierdoor kunnen onze experts deze precies inmeten. 
 • Elke overkapping heeft een unieke uitstraling: de overkapping wordt gemaakt aansluitend bij uw persoonlijke stijl. Hierdoor is elk project uniek en is de stijl naar wens in te vullen. 
 • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: een overkapping is een duurzame investering waar u jaren van kunt genieten. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en de plaatsing door onze vakmannen is genieten gegarandeerd.
 • Waardeverhoging van de woning: Een overkapping is een verlenging van de woning maar dan in de tuin! Dit geeft uw woning extra waarde. 
verlichting overkapping
bijzondere overkapping tuin

De finishing touch: uw overkapping afstylen

De overkapping is geplaatst. Nu is het tijd voor de styling! Maak van uw overkapping een knusse leefruimte waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Denk bijvoorbeeld aan:

Een warme sfeer creëren met textiel, zoals kussens, plaids en een vloerkleed. voeg accessoires toe die passen bij uw stijl, zoals foto’s, kaarsen of windlichten. Buitenverlichting zorgt ook voor een gezellige sfeer in de avonduren. Tot slot brengen planten en bloemen brengen kleur en leven.

Maar denk ook aan functionaliteit: een loungeset of tuintafel met stoelen nodigen uit om te relaxen of gezamenlijk eten. Met een buitenkachel of heater kunt u zelfs in de koudere maanden van uw overkapping genieten. Met een beetje creativiteit is uw overkapping een unieke plek waar u zich helemaal thuis voelt.

overkapping luxe tuin
houten overkapping
Vrijblijvend informatie ontvangen

Het plaatsen van een overkapping in uw tuin is een goede investering om de waarde van uw tuin te behouden. Het zorgt ervoor dat u in het voorjaar kunt genieten van een bloeiend en levendig buitenparadijs. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste overkapping? Wij staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor professioneel advies en deskundige ondersteuning om van uw tuin een plek van ontspanning te maken.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Alle blogonderwerpen

We nemen u graag mee in de nieuwste trends op het gebied van tuinstijlen, onderhoud, boomverzorging en meer! Klik op één van de onderwerpen om meer te bekijken.