In de meeste branches kun je als consument voor de aankoop van bijvoorbeeld een keuken of badkamer een showroom bezoeken. Vaak om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Bij de aanschaf van een nieuwe tuin is dit niet gebruikelijk. Tot nu toe. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft namelijk een nieuw concept ontwikkeld. Een tuinshowroom waarin u de tuin kunt beleven!

Wat is er in onze TuinExperience te vinden?

In onze tuinshowroom hebben we elementen en toepassingen geïmplementeerd die u als consument kunt toepassen in uw eigen tuin. Kom op een vrije dag eens lekker rondlopen en ideeën opdoen voor uw tuin. Dit kunt u bij ons vinden:

  • Vijvers en watervallen
  • Bloempotten en soorten beplanting
  • Voorbeelden van bestrating en uitleg
  • Ontdek hoe een pergola of veranda wordt gemaakt

Altijd passend advies of een tuintekening op maat

Het grote voordeel van onze showroom is dat u direct van passend advies kunt genieten van een hovenier en/ of tuinarchitect. Er is voldoende kennis in huis om u met uw tuinproject te begeleiden.

Wilt u meteen met een specialist kijken naar een gedetailleerd tuinontwerp? Wij gaan graag met u rond de tafel. We stellen hierbij gerichte vragen om een tuintekening te maken die past bij uw leefstijl en wensen. Zo komen we samen tot een tuin ontwerp waar u nog vele jaren van kunt genieten!

Wilt u liever eerst rondneuzen in onze showroom? Dat kan! Kom eens vrijblijvend langs! Of maak een afspraak via de website. Een woordvoerder staat u dan graag te woord.

De TuinExperience is de showroom van ons hoveniersbedrijf. Hier beleeft u als het ware “de tuin ter plekke”. Dit unieke concept laat op een bijzondere en unieke wijze een stukje vakmanschap zien. Het geeft bovendien een impressie van de hoogwaardige producten waar we mee werken. Kom ook uw tuin beleven!