De Biesbosch Gijsbers Groep werkt al enige tijd met het speciaal voor hoveniers ontwikkelde helix-CAD tekenprogramma, waarmee we schitterende visuele tuinschetsen maken. Onlangs is onze tuinontwerper begonnen met een speciale training om deze tuinschetsen ook in 3D om te zetten. Zo ontvangt u binnenkort een tour in uw eigen toekomstige tuin.

Een 3D-tuinontwerp is een kleine investering, maar levert u veel op. Zo wéét u voor aanleg precies welke onderdelen waar komen. U ontvangt op een speelse wijze een digitale tour in uw toekomstige tuin. Harmonie, sfeer en een goede doorstroming (flow) zijn belangrijke kernelementen die zeker niet mogen ontbreken in uw nieuwe tuin.

Profiteer van onze uitgebreide groenkennis in uw nieuwe 3D tuinontwerp

Wij denken natuurlijk met u mee over alle natuurlijke invloeden zoals lichtinval, schaduw, windrichting, waterval en wateropslag (drainage). Alle tuinelementen worden vervolgens hierop ingedeeld. Er zal dus nooit een boom die veel zonlicht nodig in een schaduwrijke hoek worden geplaatst. Bovendien wordt alles tot in de centimeters opgemeten. Zo zullen er nooit lengte of diepteverschillen ontstaan bij de aanleg van uw nieuwe tuin.

Uw tuin wordt door De Biesbosch Gijsbers Groep op een vindingrijke manier ontworpen. U geniet hierbij van professioneel advies van onze tuinontwerper. In het 3D ontwerp kunnen we aangeven op welke plaats uw tuinplanten terugkomen. U weet na de digitale tour dus precies hoe uw nieuwe tuin er binnenkort bij ligt. En dat maakt het wegdromen in uw droomtuin alleen maar eenvoudiger!

Uw nieuwe tuin als diepte investering

Veel mensen gaan nog steeds zelf in de weer met het ontwerpen van hun droomtuin. Daarbij gaan ze vaak ver over budget heen, staan planten in het verkeerde vak, en krijgt de nieuwe boom te veel of te weinig licht. In het ergste geval kloppen de afmetingen bij de aanleg onverhoopt niet. Er is dan al vaak geen weg meer terug. Een tuin is een diepte-investering en vergt nu eenmaal een goede voorbereiding. Daar is niet alleen uitgedacht tuinontwerp voor nodig, maar ook aandacht voor uw wensen voor nodig. Wanneer u in zee gaat met ons hoveniersbedrijf houdt u bovendien grip op het uitgavenpatroon én grip op de tijdsplanning. Wij werken met speciale machines die veel werk besparen. Bovendien weten onze hoveniers als geen ander hoe zij het werk op een zeer efficiënte wijze uitvoeren.

Kortom: met een hovenier aan uw zijde, weet u zeker dat het project van start tot finish op een zo goed mogelijke manier wordt uitgevoerd. Bovendien bieden wij altijd garantie aan, zodat u bij defecten iets heeft om op terug te vallen.

Ons 3D ontwerp eind juni 2019 voor u beschikbaar!

Laat uw nieuwe tuin door De Biesbosch Gijsbers Groep op een vindingrijke manier ontwerpen. En vraag eind juni 2019 een 3D-ontwerp bij ons op. Blijf op de hoogte van deze ontwikkeling door onze website in de gaten te houden.

Wilt u alvast kennismaken met ons bedrijf? En wenst u meer informatie over tuinontwerp of een 3D tuinontwerp? Plan dan een persoonlijke afspraak in. Onze tuinontwerper komt gewoon bij thuis langs om al uw vragen en twijfels weg te nemen.

Gratis kennismakingsgesprek plannen met onze tuinontwerper