Uw hovenier sinds 1978

Winterbeurt tuin

Klaar voor een winterbeurt tuin? De vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan dagelijks voor u klaar van maandag t/m vrijdag. We nemen naast alle tuinaanleg werkzaamheden ook de winterbeurt van u over.

U wilt natuurlijk ook in de winter genieten van een mooie en verzorgde tuin. Het snoeien van planten en bomen, het maaien van het gras, het onkruidvrij maken van uw tuin/oprit en het reinigen van uw terrastegels vallen onder onze werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden schakelt u ons ook in voor het bemesten van uw plantenvakken, bekalken van het gazon, het aanvullen van grond of het onderhouden van uw vijver.

Kortom, wilt u ook genieten van een mooie tuin in de winter? De winterbeurt is op alle dagen in het jaar aan te vragen. Samen bespreken we de beoogde werkzaamheden en ontvangt u voorafgaande aan de werkzaamheden een heldere offerte, zodat u inzicht heeft in onze tarieven. Wenst u dat ook? Kom dan met ons in contact via dit formulier op de website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor tuinen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Alles in en rondom de tuin verzorgen? Het is mogelijk om meerdere hoveniers aan te vragen. Hoeveel mensen bij u langskomen hangt af van een aantal factoren; naast de omvang van uw tuin, spelen ook de gewenste werkzaamheden een rol.

Wilt u alles in de voor- en achtertuin grondig laten onderhouden 1 keer per jaar? Of gaat u voor halfjaarlijks onderhoud of voor onderhoud per seizoen? Het onderhoud is bij De Biesbosch Gijsbers Groep geheel af te stemmen op uw wensen en behoefte.

Naast onderhoud, leggen wij ook op zeer deskundige wijze nieuwe tuinen aan. Dat doen we met veel vakmanschap en precisie. Ook schakelt u ons eenvoudig in voor een 3D-tuinontwerp, boomverzorging of een beplantingsplan op maat.

Winterbeurt tuin aanvragen?

Wilt u een winterbeurt voor uw tuin aanvragen? Kom dan eens in contact met De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij zorgen voor een prachtige tuin, het hele jaar door.

Ons hoveniersbedrijf helpt klanten snel verder in de omgeving van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. We zijn als organisatie bovendien ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Daardoor leveren wij altijd een hoogwaardige kwaliteit bij de uitvoering van de gewenste onderhoudswerkzaamheden.

Nu een offerte opvragen

Bekijk ook:

3D ontwerp tuin, 3D tekening maken tuin, 3D tekening tuin, 3D tuin tekenen, 3D tuindesigner, 3D tuinontwerp, 3D tuinontwerp maken, Design tuinen, Eigen tuin ontwerpen, Exclusief tuinontwerp, Hovenier tuinontwerp, Kant en klare tuinontwerpen, Kleine tuin ontwerp, Kosten tuinontwerper, Kosten tuinontwerp laten maken, Mooie tuinontwerpen, Offerte tuinontwerp, Ontwerp achtertuin, Ontwerp kleine achtertuin, Ontwerp stadstuin, Ontwerp vijver waterval, Ontwerp voortuin met oprit, Rechthoekige tuin ontwerpen, Terras ontwerp, Tuin 3D ontwerp, Tuin aanleggen ideeën, Tuin design, Tuin laten ontwerpen, Tuin laten ontwerpen kosten, Tuin ontwerpen 3D, Tuin ontwerpen en aanleggen, Tuin ontwerpen hoekhuis, Tuin ontwerpen in 3D, Tuin ontwerpen kindvriendelijk, Tuin ontwerpen rijtjeshuis, Tuin ontwerpen Rotterdam, Tuin uittekenen, Tuinontwerp 3D, Tuinontwerp Barendrecht , Tuinontwerp Dordrecht , Tuinontwerp en aanleg, Tuinontwerp grote tuin, Tuinontwerp Hendrik-Ido-Ambacht, Tuintontwerp kosten, Tuinontwerp landelijke tuin, Tuinontwerp laten maken, Tuinontwerp laten maken kosten, Tuinontwerp met kunstgras, Tuinontwerp met overkapping, Tuinontwerp met vijver, Tuinontwerp met zwembad, Tuinontwerp prijs, Tuinontwerp rechthoekige tuin, Tuinontwerp Rhoon , Tuinontwerp Ridderkerk , Tuinontwerp Rotterdam, Tuinontwerp stadstuin, Tuinontwerp voortuin, Tuinontwerpen achtertuin, Tuinontwerpen stadstuin, Tuinontwerp smalle tuin, Tuinplan, Tuinplan maken, Voortuin ontwerp met grassen, Voortuin ontwerpen met grind

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen