Uw hovenier sinds 1978

Wanneer tuin snoeien?

Wanneer tuin snoeien? De beste tijd om uw tuin te snoeien is eigenlijk ieder half jaar. Daarbij hebben sommige plant,- boom,- haag,- en struiksoorten meer onderhoud nodig dan andere soorten. Bepaalde fruit- en sierbomen kunnen bijvoorbeeld alleen in bepaalde seizoenen worden gesnoeid, terwijl andere bomen op elk moment kunnen. Wanneer u deze op het verkeerde moment snoeit, hebben zij meer risico op ‘bloedingen’ en zijn ze vatbaarder voor plagen en ziektes. Wanneer wij een advies voor uw tuin afgeven, letten wij hierop.

De hoveniers en boomverzorgers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep beschikken over diepgaande groenkennis en weten precies op welk moment uw specifieke boom of plant gesnoeid mag worden. Wilt u ook gebruik maken van deze kennis? Of wilt u meer te weten komen over de tarieven voor het inhuren van een professional? Laat dan hier uw gegevens achter om binnen enkele werkdagen een gratis offerte (of meer informatie) van ons te ontvangen via de e-mail.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Houd uw tuin en voortuin in goede conditie

Wilt u gebruik maken van de handige onderhoudsservice van De Biesbosch Gijsbers Groep? U geniet bij ons altijd van een hoogwaardige afwerking. We zijn als organisatie ISO-9001 gecertificeerd, waardoor we de kwaliteit in stand houden. Ook onze VCA-certificering zorgt ervoor dat we op locatie altijd zo veilig mogelijk werken.

Eveneens schakelt u een duurzame partner in, wanneer u kiest voor hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. In 2020 hebben we namelijk het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen. Daarmee tonen we aan dat we ook letten op de CO2-uitstoot van onze machines en (vracht)wagens.

Tuinonderhoud is geheel op maat af te stemmen op uw wensen en behoefte(s). Kies bijvoorbeeld voor een jaarlijkse zomer- en winterbeurt. Of ga voor onderhoud ieder seizoen! Wilt u liever dat we zo af en toe langskomen? Bel ons om u op te nemen in de weekplanning! Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bent u van alle gemakken voorzien.

Wanneer tuin snoeien?

Het beste moment om uw tuin te snoeien onderzoeken we graag voor u. Daarvoor komen we graag bij u langs om te kijken naar de plantensoorten in uw tuin. Wilt u ook gebruik maken van de onderhoudsservice van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep?

We komen met veel plezier bij u langs in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Laat hier uw gegevens achter om meer informatie te ontvangen over de nodige snoeiwerkzaamheden in uw tuin. En wij plannen daarna in overleg met u een datum in om het werk uit te komen voeren.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen