Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud Zwijndrecht

Zoekt u een professionele uitvoerder voor tuinonderhoud Zwijndrecht? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vertrouwd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Al vele klanten in Zwijndrecht gingen u al voor. Door onze gunstige ligging in Dordrecht kunnen we binnen aanzienlijke tijd bij u zijn. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om uw tuin in tiptop conditie te houden.

Voor onder andere maaiwerkzaamheden, snoeiwerk, aanplanten, herstellen van materialen, schuttingen of straatwerk kunt u ons inschakelen. Uiteraard verzorgen we ook uw bomen. Dat pakken onze gediplomeerde European Tree Workers op.  Zij kunnen eventueel ook een zogeheten VTA-onderzoek (boomveiligheidsonderzoek) uitvoeren.

Kortom: voor tuinonderhoud Zwijndrecht is De Biesbosch Gijsbers Groep een goede optie om te overwegen. Wilt u anders gezegd meer inzicht in de totaalprijs voor tuinonderhoud in Zwijndrecht? Vul dan eens ons online formulier in voor een passende offerte.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinonderhoud Zwijndrecht. Uw gecertificeerde hovenier

De Biesbosch Gijsbers Groep is sinds 1978 uw uitvoerder in de groene buitenruimte. Voor bedrijfstuinen, binnentuinen en gemeentewerk zijn we in te schakelen. Ook voeren we met regelmaat werkzaamheden voor begraafplaatsen, zorginstellingen, scholen en meer. Uiteraard helpen we particulieren met veel plezier verder. Wij zijn daarvoor aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Garden.

Dankzij onze certificaten bieden wij ten eerste een hoogwaardige afwerking en ten tweede een uitstekende service. Anders gezegd, dankzij onze dienstverlening geniet u van een professioneel resultaat.

Onze dienstverlening voor uzelf ervaren in Zwijndrecht? Geef uw opdracht door aan onze behulpzame medewerkers. Wij komen vooraf graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Onderhoud per seizoen of iedere maand

Een groot deel van onze klanten kiest voor een onderhoudscontract. De hoveniers komen dan periodiek op afgesproken dagen bij u langs. U ontvangt altijd een e-mail of telefoontje met de dagen en tijden waarop wij langskomen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een najaars- en/of voorjaarsbeurt af te sluiten.

Zo weet u dat de tuin het hele jaar door in tiptop conditie blijft. Het is eveneens mogelijk op te geven dat wij maandelijks bij u langskomen of  bijvoorbeeld om de drie maanden. Het contract wordt dus geheel afgestemd op uw wensen.

Wilt u desondanks liever dat wij sporadisch langskomen? U kunt altijd bellen voor een afspraak.

Tuinonderhoud Zwijndrecht: prijs opvragen

Kortom, De Biesbosch Gijsbers Groep komt uw tuin in Zwijndrecht met veel betrokkenheid onderhouden. Vraag ons eens naar de mogelijkheden. Vraag bovendien via dit formulier meer informatie op onze prijsvoering voor tuinonderhoud Zwijndrecht. Dan weet u immers precies waar u aan toe bent.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen