Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud Rotterdam

Bent u op zoek naar tuinonderhoud Rotterdam? En wilt u dit uit laten voeren door een professionele hovenier? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u snel verder. Wij voeren al tientallen jaren tuinonderhoud in Rotterdam en omgeving. Door onze jarenlange ervaring (sinds 1978) en onze diepgaande kennis, bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Zo bezitten wij de volgende certificeringen: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Wij zijn daarnaast lid van Dutch Quality Gardens en aangesloten bij De Tuinen van Appeltern. Wanneer u tuinonderhoud wilt laten uitvoeren en van goed advies wilt genieten, zijn wij een uitstekende optie om te overwegen.

Direct de kosten voor tuinonderhoud inzichtelijk maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinonderhoud Rotterdam. Voor particuliere én zakelijke klanten

Onze hoveniers en boomverzorgers komen gewoon bij u thuis langs om tuinonderhoud Rotterdam uit te voeren. Wanneer u vooraf graag een oriënterend gesprek wenst, kunt u een afspraak maken via onze website. Onze tuinontwerper of hovenier komt dan de mogelijkheden bij u thuis bespreken.

Wanneer u een zakelijke klant bent, helpen we u ook graag verder. Denk bijvoorbeeld aan ontwerp, aanleg of onderhoud van bedrijfstuinen, begraafplaatsonderhoud, patio-tuinen en allround groenwerkzaamheden. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden wanneer u als zakelijke aanbieder geïnteresseerd bent in tuinonderhoud.

Wist u dat wij naast hoveniers ook gediplomeerde European Tree Workers in dienst hebben? Zij kunnen (indien gewenst) een deskundig VTA-onderzoek uitvoeren. Daarnaast weten zij alles over het verzorgen, verplanten en veilig verwijderen van bomen. Kijk voor meer informatie eens bij onze dienst boomverzorging.

Maandelijks of seizoensgebonden onderhoud

Veel van onze klanten hebben een onderhoudscontract opgesteld aan hun levensstijl of wensen. Zo helpen wij u verder met voorjaars- of najaarsonderhoud van uw tuin. Ook kunnen wij maandelijks of seizoensgebonden langskomen. Zo weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door netjes blijft.

Wilt u toch liever sporadisch zaken met ons doen? Uiteraard kunt u ons ook alleen inschakelen wanneer u het wenst. De service van De Biesbosch Gijsbers Groep is namelijk zeer flexibel in te zetten.

Tuinonderhoud Rotterdam: passende offerte

Het is altijd goed om vooraf te weten waar u aan toe bent. Via onze website kunt u daarom een vrijblijvende offerte opvragen. U ontvangt dan een richtprijs voor onderhoud van uw tuin, oprit of voortuin. Dit kan u helpen in uw keuze naar een goede hovenier.

Vul daarom dit online formulier in om voor tuinonderhoud Rotterdam een offerte op te vragen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.