Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud Ridderkerk

Wanneer u op zoek bent naar tuinonderhoud Ridderkerk helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder. Wij voeren al tientallen jaren tuinonderhoud uit in Ridderkerk en omgeving. Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg.

Daarnaast helpen we u graag uit de voeten met boomverzorging. Daarvoor hebben wij speciale European Tree Workers in dienst. Zij bezitten diepgaande kennis over onder andere boomgezondheid en snoeitechnieken.

Onze hoveniers hebben de kennis en ervaring in huis om uw tuin tot in de puntjes te onderhouden. Wij voeren maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, herstel- en reparatiewerkzaamheden en aanplantwerkzaamheden uit. Voor al deze diensten komen we graag met u in contact.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinonderhoud Ridderkerk. In het voor- of najaar

Veel van onze klanten kiezen voor voorjaars- en najaarsonderhoud, wanneer ze een partij zoeken voor tuinonderhoud Ridderkerk. Zo zijn zij ervan verzekerd dat de tuin het hele jaar door goed verzorgd is. Met seizoensgebonden onderhoud bent u er bovendien van verzekerd dat uw tuin op het aankomende seizoen is voorbereid.

Indien gewenst kunt u uiteraard ook voor een ander onderhoudscontract kiezen. Zo is om de drie maanden of maandelijks onderhoud ook gewoon mogelijk. Wilt u een mooi verzorgde tuin wanneer u terugkomt van vakantie? Wij helpen u bij tuinonderhoud tijdens uw vakantie snel verder.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt niet alleen particulieren aan een verzorgde tuin, ook voeren wij begraafplaatsonderhoud, bedrijfstuin onderhoud en gemeentewerk uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze werkzaamheden? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Een professioneel resultaat dat u van ons mag verwachten

Wanneer u zaken doet met een hoveniersbedrijf verwacht u natuurlijk een professioneel resultaat. Door onze kwaliteitsnormen bent u daarvan verzekerd. Wij garanderen een deskundige service en een uitstekend resultaat. De Biesbosch Gijsbers Groep is aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Daarnaast is onze organisatie in het bezit van een ISO-9001 certificering en het CO2-Bewustheidscertificaat. Wist u tevens dat al onze hoveniers volledig zijn gediplomeerd en in het bezit van een geldige VCA-diploma? Op deze manieren houden wij het resultaat én de verwachting hoog.

Tuinonderhoud Ridderkerk: offerte op maat

De Biesbosch Gijsbers Groep is al met al uw betrouwbare hovenier in Ridderkerk. Maar ook daarbuiten gaan we graag voor u aan de slag. Wilt u ons inschakelen voor tuinonderhoud Ridderkerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via dit formulier. U weet zodoende precies waar u aan toe bent.

Offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen