Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht

Wat is nu beter dan heerlijk ontspannen in een mooi verzorgde tuin? Nog voor het seizoen begint? Met tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht van De Biesbosch Gijsbers Groep bent u verzekerd van een prachtige tuin, het hele jaar door. Uiteraard komen onze vakbekwame hoveniers u graag helpen wanneer u de tijd of middelen er niet voor heeft om de tuin te renoveren of te onderhouden. Wij kunnen u immers veel tijd en energie besparen.

Al vele jaren zijn we actief in Hendrik-Ido-Ambacht. Er is een grote kans dat u ons al eens heeft zien rijden. Onze hoveniers hebben de juiste gereedschappen, machines, materialen én kennis in huis om uw tuin in tiptop conditie te houden. Geen wens is te gek. Wilt u alleen uw voortuin regelmatig laten onderhouden? Of heeft u bepaalde wensen waar wij rekening mee moeten houden? Bij ons kan het allemaal. Geef uw wensen aan ons door én kies voor tuinonderhoud bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht. Uw betrouwbare hovenier

Wist u dat wij voor tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht aanzienlijk snel bij u op locatie kunnen zijn? Ons kantoor is gelegen in Dordrecht en nabij de belangrijke snelwegen -N3, A15, A16-. Wanneer u een dringende klus heeft, kunt u contact met ons opnemen. We kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Bent u een particuliere klant of een zakelijke aanbieder? Wij bedienen beide kanten van de markt. Zo voeren we aan de ene kant veel projecten uit voor bedrijven, gemeentes, instellingen en begraafplaatsen. Wanneer uw plein, plantsoen of tuin toe is aan onderhoud, helpen wij u graag verder met tuinonderhoud. Aan de andere kant komen we veel bij particulieren thuis om een droomtuin te realiseren.

Voor maaiwerkzaamheden, snoeiwerk, boomverzorging, vijveronderhoud, straatwerk, onkruidverwijdering zijn wij uw betrouwbare hovenier. U geniet altijd van een hoogwaardige afwerking en goede service. Uiteraard uitgevoerd door onze vriendelijke hoveniers en boomverzorgers.

Per seizoen, sporadisch of iedere maand

‚ÄúZoveel mensen, zoveel wensen.‚ÄĚ Omdat niet iedere tuinbezitter hetzelfde is, snappen wij heel goed dat uw wensen afwijken van bijvoorbeeld uw buurman. Daarom stemmen wij tuinonderhoud Hendrik-Ido-Ambacht¬†geheel af op uw wensen.

Wilt u bijvoorbeeld ieder seizoen of iedere maand tuinonderhoud uit laten voeren? Het kan bij ons. Anderzijds is sporadisch tuinonderhoud ook mogelijk. Neem voor meer informatie over tuinonderhoud contact met ons op via de website. Vervolgens plannen we in overleg een afspraak voor tuinonderhoud op een dag die voor u schikt.

Tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht
Tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht
Tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht

Tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht

Bent u benieuwd welke prijzen wij voor tuinonderhoud Hendrik Ido Ambacht hanteren? Via onze website vraagt u op eenvoudige wijze een prijs aan. U ontdekt onder andere ons uurtarief, de beoogde materiaalkosten en de totaalprijs voor tuinonderhoud.

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen