Uw hovenier sinds 1978

Tuin winter

Uw tuin winter klaar maken? De Biesbosch Gijsbers Groep is een competent hoveniersbedrijf die het onderhoud volledig uit handen neemt. Zo geniet u nog sneller van een prachtige tuin in de winter, zonder uw handen vies te maken. We dragen zorg voor een mooie verzorgde achtertuin, voortuin, zij-tuin(en) en oprit. We halen daarbij het onkruid weg, ruimen de gevallen bladeren, bemesten uw tuinborders, snoeien uw bomen, struiken en planten. En verzorgen uw vijvers en de vijverbeplanting. Ook kunt u tuinonderdelen laten vervangen tijdens het (jaarlijkse) onderhoud. Zo bent u van alle gemakken voorzien in de winter.

Wilt u ook profiteren van een mooie tuin in de winter? Geniet dan van het vakmanschap van de medewerkers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. En kom eens met ons in contact door dit formulier op de website in te vullen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij hebben passie voor tuinen!

De boomverzorgers en hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep beschikken over jarenlange ervaring in het hoveniersvak. Daarnaast beschikken zij over een vakdiploma, een VCA-certificering (voor veilig werken) en diepgaande groenkennis. Uw tuin is dus in de beste handen bij onze medewerkers.

Als organisatie zetten we ons bovendien ook effectief in om de kwaliteit te waarborgen. Zo zijn we ISO-9001 gecertificeerd en hebben we het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen.

Wilt u zodoende meer te weten komen over ons vakbekwame hoveniersbedrijf uit Dordrecht? Lees dan op deze pagina van de website eens verder.

Tuinonderhoud in de winter

Onderhoud aan tuinen valt onder onze kerntaken als hoveniersbedrijf. Het onderhoud kan op ieder gewenst moment worden uitgevoerd. Daarbij kunt u voorafgaande aan de werkzaamheden contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om vaste afspraken met ons te maken over de frequentie van het onderhoud. Klanten kiezen voor jaarlijks, halfjaarlijks, per kwartaal of in sommige gevallen voor maandelijks onderhoud.

Tuin winter laten onderhouden

Kom samengevat snel met ons in contact om onderhoud uit te laten voeren. Wanneer u interesse heeft in ‘tuin winter beurt’, staat er een vakkundig team van ervaren hoveniers voor u klaar in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Vul voor meer informatie eens dit formulier in én geef daarbij uw opdracht voor tuin winter beurt vandaag nog aan ons door.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen