Uw hovenier sinds 1978

Tuin snoeien

Tuin snoeien laten uitvoeren door een deskundige partij? Snoeiwerkzaamheden moeten altijd zorgvuldig worden uitgevoerd, om uw bomen, planten en struiken in goede conditie te houden. Snoeit u op het verkeerde moment? Dat is gevaarlijk, omdat uw planten risico lopen op bloedingen, plagen en ziektes. Onze vakbekwame boomverzorgers en hoveniers weten per plantensoort, haagsoort of boomsoort precies welk snoeimoment geschikt is. Voorkom dus veel gedoe door tijdig een hovenier van De Biesbosch Gijsbers Groep in te schakelen.

Uw tuin snoeien kan op ieder gewenst moment. U bepaalt namelijk zelf de frequentie én werkzaamheden. Natuurlijk voorzien we u ook graag in een deskundig advies. Heeft u tussentijds ook andere onderhoudswerkzaamheden nodig? Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van onkruid, weghalen van gevallen bladeren, het onderhouden van uw vijver, gazon of terrastegels?

Schroom dan niet en kom in alle gevallen eens in contact met ons vriendelijke hoveniersbedrijf. Vul hiervoor het online contactformulier in én ontdek snel meer over onze prijsvoering en mogelijke werkzaamheden in uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke snoeiwerkzaamheden voeren wij uit?

Snoeien is ontzettend belangrijk én in veel gevallen zelfs noodzakelijk om uw planten, struiken, heggen en bomen in goede conditie te houden. Daarom is het zeker aan te raden om zeker ieder halfjaar voor snoeiwerkzaamheden te kiezen.

Uw onderhoudsbeurt kan indien gewenst daarnaast ook worden aangevuld met andere werkzaamheden, zoals het onkruidvrij maken van uw tuin, vijver onderhoud, maaiwerkzaamheden en het ruimen van gevallen bladeren. Zo geniet u binnen aanzienlijke tijd weer van een nette en keurige tuin!

Tuin snoeien professioneel laten uitvoeren

Wilt u kortom uw tuin laten snoeien op deskundige wijze? Kom daarvoor snel met ons in contact. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is VCA- en ISO-9001 gecertificeerd. En we zijn ook in het bezit van een CO2-Bewustheidscertificaat. Zo weet u immers zeker dat de snoeiwerkzaamheden professioneel worden uitgevoerd.

Laat vooral hier uw gegevens achter om binnen enkele werkdagen een gratis offerte van ons te ontvangen via de e-mail. Zodoende heeft u snel inzichtelijk wat het precies kost om uw tuin te snoeien.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.