Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten snoeien

Uw tuin laten snoeien? Dat is bij ons uit te voeren in de lente, zomer of herfst. Natuurlijk gewoon op een dag en tijdstip naar keuze. Tuinonderhoud is namelijk helemaal af te stemmen op uw wensen en behoeften. Niet iedereen heeft de tijd om uitgebreid hun tuin te snoeien. Daarom helpen de vakbekwame hoveniers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep u graag verder. Onderhoud in de tuin bevat de volgende werkzaamheden: het ruimen van gevallen bladeren, onkruid verwijderen, vijvers onderhouden, bomen, hagen en struiken snoeien en het gazon maaien. Ook het verwijderen van groene aanslag op uw terrastegels behoren tot onze mogelijkheden.

Wilt u tevens iets laten repareren of herstellen in de tuin? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar voor al uw onderhoudswerkzaamheden in de tuin. Kom meer te weten én laat hier uw gegevens achter voor een persoonlijk advies of een offerte op maat.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een keurige tuin, het hele jaar door!

Veel mensen kiezen voor onderhoudsafspraken om de tuin het hele jaar door in een goede conditie te houden. Wanneer wij uw tuin komen snoeien of onderhouden, zorgen we tevens voor de nodige aandacht voor uw planten, struiken en bomen. Zo geven we ze ook extra mest, nieuwe voedingsstoffen of (in de zomer) extra water.

Onderhoud is bij ons geheel in overleg af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Sommige klanten kiezen voor vakbekwaam onderhoud ieder seizoen, terwijl anderen kiezen voor een jaarlijkse zomer– en winterbeurt.

Ook kunt u ons inschakelen wanneer het pas nodig is. Geef uw verzoek dan wel tijdig aan ons door. We zorgen er dan voor dat uw onderhoudsbeurt zal worden opgenomen in de weekplanning.

Tuin laten snoeien aanvragen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Snoeiwerkzaamheden zijn nodig om de bomen of struiken niet te hard te laten groeien. Soms groeit een boom letterlijk uw tuin uit. Met snoeien maken we het bijvoorbeeld weer mogelijk uw voortuin weer goed te betreden of uw achtertuin in goede conditie te krijgen.

Wilt u meer te weten komen over de werkzaamheden over ‘tuin laten snoeien?’ We staan u graag te woord. Laat op deze pagina uw gegevens achter om een gratis offerte van ons te ontvangen via de e-mail of plan uw afspraak meteen in via de online agenda!

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen