Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten schoonmaken

Uw tuin laten schoonmaken en onderhouden door een professional? Trek profijt uit de hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare partner in tuinonderhoud. Niet alleen zorgen we voor een verzorgde aanblik voor uw tuin, we zijn er ook voor u met een deskundig 3D tuinontwerp én professionele aanleg. Zo bent u bij ons hoveniersbedrijf van alle gemakken voorzien.

Tuinonderhoud is wenselijk wanneer u zelf weinig tijd heeft, geen groene vingers heeft of wanneer u zelf niet meer in staat bent om uw tuin te onderhouden. Wij sturen een vakkundige hovenier naar u toe om de onderhoudswerkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Zelfs wanneer u op vakantie bent.

Wilt u ook uw tuin laten schoonmaken door één van onze vriendelijke hoveniers? Vraag dan nu uw prijs op voor tuinonderhoud via de website en onze vakmensen helpen u snel verder. We sturen u een uitgebreide offerte toe via de e-mail, zodat u inzicht heeft in de arbeidskosten en de werkzaamheden. Vul dit formulier in om uw verzoek voor tuinonderhoud vandaag nog aan ons door te geven.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin laten schoonmaken: de mogelijkheden

Ligt uw tuin er vervallen bij? En wilt u de boel weer opfrissen? Geniet van grondig onderhoud, gewoon in eigen tuin. Onze hoveniers nemen een groot deel van het onderhoud volledig uit handen. Denk bijvoorbeeld aan diverse maai- en snoeiwerkzaamheden, boominspecties (VTA-onderzoeken), snoeien van struiken en groene hagen, vijveronderhoud, bekalken van het gazon, de tuinborders voorzien van mest en voedingsstoffen, (bij droogte) extra water geven, gevallen bladeren ruimen. Maar ook groene aanslag, mos en hardnekkig onkruid verwijderen, uw tuintegels behandelen (en groene aanslag verwijderen), nieuwe beplanting plaatsen en kapotte onderdelen vervangen.

Geniet aankomend seizoen ook van een nette en verzorgde tuin. Of dat nu gaat om uw voortuin, zij-tuin of achtertuin. Wij sturen een erkende hovenier naar u toe die alle buitenruimtes voor u onderhoudt. Gewoon voor een aantrekkelijk tarief!

Gratis offerte voor tuinonderhoud

Wist u dat De Biesbosch Gijsbers Groep een ISO-9001 én VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf is? We letten daarbij niet alleen op een verantwoorde dienstverlening, maar ook op een hoogwaardige afwerking tijdens het groenonderhoud. Laat daarom ook uw tuin verzorgen door onze deskundige hoveniers. Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Ontdek meer over onze dienstverlening op onze website én kom vandaag nog met ons in contact voor ‘tuin laten schoonmaken’. Vraag via dit formulier nu uw prijs op voor professioneel tuinonderhoud.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen