Uw hovenier sinds 1978

Tuin in de winter

Een tuin in de winter laten onderhouden? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt de werkzaamheden voor een winterbeurt met veel plezier uit handen. Onze hoveniers hebben namelijk passie voor het vak! En zitten boordevol ideeën en tips voor uw tuin. Ze nemen de volgende werkzaamheden van u over: het snoeien van bomen, hagen en struiken, het onderhouden van uw vijver, het reinigen van de terrastegels, het onkruidvrij maken van uw borders, het verwijderen van groene aanslag en het extra bemesten van uw gazon en planten.

Heeft u ook behoefte aan een verzorgde tuin in de winter? Wij helpen u met veel expertise graag verder. Kom voor een advies voor uw tuin eens met ons in contact via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Of vraag op deze pagina een persoonlijk advies aan van onze tuinontwerper.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet het hele jaar door van een sfeervolle tuin

Met onderhoud zorgt u goed voor de planten in uw tuin. Veel mensen kiezen voor halfjaarlijks onderhoud, terwijl een deel van onze klanten het ook fijn vindt als we ieder seizoen komen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van onderhoud, we stemmen het onderhoud geheel af op uw behoefte(s). Naast het onderhouden van uw achtertuin, dragen we zorg voor een mooie voortuin, zijpaden (of zijtuinen), opritten en aangrenzende terreinen.

Tuin in de winter laten onderhouden. Gratis offerte!

Heeft u interesse om uw tuin in de winter te laten onderhouden? Een team van vakkundige en betrokken hoveniers staat dagelijks voor u klaar om alle onderhoudswerkzaamheden uit handen te nemen. Wenst u dat ook op korte termijn? Kom dan in contact via de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. En onze afdeling planning bekijkt met u de mogelijkheden in de planning.

Vul bovendien dit formulier in om meer te weten te komen over de tarieven die wij hanteren voor tuinonderhoud en -aanpassingen. Wij sturen u dan een gratis offerte toe, gewoon via de e-mail.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen