Uw hovenier sinds 1978

Snoeien

Zoekt u een professionele uitvoerder voor het snoeien van uw tuin? De vakbekwame hoveniers van dit hoveniersbedrijf uit Dordrecht, nemen alle snoeiwerkzaamheden met veel plezier van u over. Niet alleen de voortuin wordt deskundig onderhouden, ook de zij-tuin, oprit en achtertuin zullen wij netjes verzorgen. Zo hoeft u zelf uw handen niet vies te maken én kunt u zich bezig houden met andere (belangrijkere) zaken.

Wilt u ook te weten komen wanneer snoeien in uw tuin écht nodig is? Kom dan eens in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. En vul voor meer informatie over snoeien dit formulier in om binnen enkele werkdagen een inhoudelijke reactie te ontvangen van onze hoveniers.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke snoeiwerkzaamheden voeren wij uit?

Zowel het snoeien van planten en struiken als het snoeien van bomen en hagen nemen we van u over. Snoeien moet bij sommige planten- en boomsoorten op het juiste moment worden uitgevoerd. Sommige boom- en plantensoorten (waaronder fruitbomen) zijn in het bijzonder lastig, omdat zij snel vatbaar zijn voor bloedingen, ziektes en plagen. Daarom wilt u bij deze planten en bomen niet op het verkeerde moment snoeien.

Wanneer het beste moment is om uw beplanting te snoeien, weten onze hoveniers precies! Zij beschikken namelijk over deskundige groenkennis en jarenlange ervaring. En voorzien u graag van een persoonlijk advies voor uw tuin.

Snoeien deskundig uit laten voeren

Geef alle snoeiwerkzaamheden in de tuin aan een deskundige hovenier. Zo weet u immers zeker dat het snoeien op het juiste moment én zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd. Natuurlijk schakel u ons ook in voor andere onderhoudswerkzaamheden. Denk in het bijzonder aan het onderhouden van uw vijver, diverse maaiwerkzaamheden en het verwijderen van bladafval, groene aanslag, mos en onkruid. Ook voor het herstellen van kapotte onderdelen of vervangen van planten schakelt u ons in.

Wilt u meer te weten komen over onze onderhoudswerkzaamheden in én rondom de tuin? Vul dan dit informatieformulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep en ontdek binnen enkele werkdagen wat wij voor u kunnen betekenen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen