Uw hovenier sinds 1978

Openbaar groen onderhoud

Openbaar groen onderhoud laten uitvoeren? Het hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht helpt u bij de aanleg, de inrichting en het onderhouden van een groene buitenruimte. Dat niet alleen betrekking op een woonwijk, maar juist op een schoolplein, een binnentuin, een groene ontvangstruimte, een parkeerterrein of in en nabij een sportveld. Eigenlijk al het groen wat u in de groene buitenruimte terugvindt.

Naast openbaar groen, zijn wij al jaren sterk in het renoveren van tuinen. Daarbij realiseren wij grote en kleine droomtuinen. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een ISO-9001 en VCA-certificaat én is in staat om al het groen onderhoud voor u uit handen te nemen.

Bij interesse voor een openbaar groen onderhoud project komt u snel met ons in contact door dit informatieformulier op de website in te vullen. U ontvangt dan een gratis offerte via de e-mail, die wij op maat voor u hebben gespecificeerd.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een deskundige groenservice!

Kiest u voor tweejaarlijks of maandelijks onderhoud? Of wilt u ieder kwartaal gebruik maken van de groendiensten van De Biesbosch Gijsbers Groep? Groenonderhoud wordt eigenlijk helemaal afgestemd met uw wensen. Ook wanneer u slechts 1 keer per jaar gebruik wilt maken van de dienstverlening van ons hoveniersbedrijf, staat een vakkundig team van hoveniers en boomverzorgers voor u klaar.

We beschikken daarbij over de juiste machines en handgereedschappen om het werk te vereenvoudigen en volledig uit handen te nemen. U hoeft zelf niet aan de slag, maar geniet wel binnen de kortste keren van een fijne buitenomgeving.

De Biesbosch Gijsbers Groep biedt naast groenonderhoud ook tuinaanleg en tuinontwerp aan. Ook voor het (op grote schaal) inrichten van een buitengebied zijn wij uw betrouwbare partner.

Openbaar groen onderhoud aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze groenonderhoudsdiensten? Kom voor het onderhouden van uw gazons, sportvelden, plantenborders, wegbermen, groene hagen, sloten en/of waterpartijen met ons in contact. We zorgen voor een plezierige buitenruimte, waar uw bezoekers de komende periode optimaal van kunnen genieten.

Vraag vandaag nog een prijs op voor groenonderhoud in uw regio! En vul dit formulier op de website in om een offerte per e-mail te ontvangen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen