Uw hovenier sinds 1978

Onderhoudsvrije planten

Bent u op zoek naar onderhoudsvrije planten voor in de tuin? Dan moet u zeker bij De Biesbosch Gijsbers Groep zijn! Onze hoveniers helpen u graag verder bij een onderhoudsvrije tuin, zodat u hier volop van kunt genieten zonder er (veel) werk aan te hebben. Wij vinden het erg belangrijk dat ons werk altijd de kwaliteit en uitwerking heeft die u van ons verwacht. Daarom gaan we vooraf uitgebreid met u in gesprek om alle wensen en eisen te bespreken, zodat u straks helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Benieuwd naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Onderhoudsvrije planten laten plaatsen door de Biesbosch Gijsbers Groep

Wanneer u bijvoorbeeld voor tuinontwerp kiest, krijgt u passend advies van onze tuinontwerper. Uw wensen en eisen worden direct meegenomen in het ontwerp. Aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Onze kracht ligt in het feit dat wij meerdere disciplines zelf kunnen uitvoeren. Bovendien krijgt u bij ons één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en kunt u ons altijd inschakelen voor grondig tuinonderhoud!

Sinds 2019 zijn we als organisatie ook ISO 9001 gecertificeerd. Dat houdt in dat we niet alleen hoge kwaliteit dienstverlening beloven, maar deze ook echt leveren, daar zijn we trots op! Daarnaast werken we ook veilig dankzij onze VCA certificaat en zijn we aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en de Dutch Quality Gardens. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bieden die we ook beloven.

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of is het nog niet helemaal duidelijk wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u ook direct een offerte op maat opvragen via dit formulier op de website. Zo weet u alvast waar u aan toe bent. We kijken er naar uit om samen met u de tuin om te toveren tot uw droomtuin!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen