Uw hovenier sinds 1978

Onderhoud tuin voorjaar

In het voorjaar tuin onderhoud uitvoeren? Als u zelf geen groene vingers heeft kan het soms lastig zijn, want waar moet u beginnen. Er zijn verschillende punten belangrijk bij het lente klaar maken van uw voor- of achtertuin. Er moet bijvoorbeeld gesnoeid, bemest en geverticuteerd worden! De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs om deze werkzaamheden uit te voeren.

Ontzorging is iets wat u bij ons kunt verwachten. Hiermee wordt bedoeld dat als u zelf geen tuinonderhoud wil uitvoeren, dat we op contractbasis uw tuin optimaal blijven ontwikkelen zodat u in alle seizoenen plezier heeft! Ziet u uzelf al zitten in het voorjaarszonnetje?

Enkele werkzaamheden die de Biesbosch Gijsbers Groep uitvoert tijdens het tuinonderhoud is bijvoorbeeld bemesten, snoeien, vijvers controleren en gras verticuteren. Maar ook eventueel nieuwe beplanting in de tuin aanbrengen. Samen met u bespreken we de wensen voor de tuin, zodat deze er weer piekfijn uitziet en geheel naar uw wens is.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Eenmalig of contractueel onderhoud

Zoals hierboven benoemd kunt u kiezen voor onderhoud op basis van een bepaald contract. Binnen dit 1- of 2-jarige contract heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud. Vanzelfsprekend stemmen we vooraf de wensen met u af. Daarnaast voorzien we u van passend advies! Wilt u bijvoorbeeld altijd groen in de tuin? Dan is zijn wintergroene heesters in combinatie met andere seizoen beplanting echt iets voor u.

Het tuinonderhoud dat in januari en februari moet gebeuren verschilt vanzelfsprekend met die in andere seizoenen. In het voorjaar komt de tuin bij van de winter, en heeft de bodem dus genoeg voedingsstoffen nodig om de planten te kunnen laten groeien en bloeien. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep hebben een hart voor groen; dit ziet u direct terug nadat we zijn geweest!

Een tuinontwerp op maat

Bent u toe aan een volledig nieuwe tuinstijl? Ook hierin kan de Biesbosch Gijsbers Groep u voorzien van inspiratie. Tijdens het voorafgaande gratis adviesgesprek nemen we uw wensen door. Onze specialisten vertellen u wat mogelijk is en samen komen we tot nieuwe inzichten! Als u akkoord bent, gaan wij druk aan de slag. Wist u dat u uw tuinontwerp in 3D kunt ontvangen? Lees meer over 3D tuinontwerp! Volg ook onze Pinterestborden voor inspiratiemateriaal.

Vrijblijvend contact opnemen

Onze collega’s staan u graag te woord als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en periodiek tuin onderhoud (in het voorjaar). Via het onderstaande formulier komt u snel in contact met ons. Tot snel!

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.