Uw hovenier sinds 1978

Onderhoud groenvoorziening

Onderhoud groenvoorziening uitbesteden aan een deskundige partij? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij helpen diverse instellingen, bedrijven, scholen en gemeentes met het onderhouden van de buitenruimte(s). Schoolpleinen, binnentuinen, vijverpartijen. Maar ook groene hagen, plantenborders, parkeerplaatsen en/of grootschalig snoeien van bomen.

Wenst u gebruik te willen maken van een groenvoorzieningsdienst van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Ontdek dan snel de kosten voor uw groenproject via onze website. Wij hebben het eenvoudiger gemaakt om in het bijzonder een gratis offerte bij ons op te vragen. Zo heeft u de kosten voor het onderhoud groenvoorziening snel inzichtelijk.

Wanneer u dit formulier op onze website invult, sturen wij u een uitgebreide offerte op maat toe via de e-mail. Daarin hebben we de arbeidskosten (en eventuele materiaalkosten) uiteengezet.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Langdurig of kortdurend onderhoud

Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is het heel eenvoudig om groenonderhoud aan te vragen. We werken middels afspraken op maat. Wenst u bijvoorbeeld dat onze hoveniers slechts 1 keer per jaar langskomen? Dat is geheel mogelijk. Ook voor groot onderhoud én meerdere onderhoudsafspraken per jaar komen we graag met u in contact.

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een VCA en een ISO-9001 certificaat. Daarmee zijn we in staat om het werk naar volle tevredenheid uit te voeren. Ook werken onze hoveniers en boomverzorgers te allen tijde veilig én zijn zij in staat om bij noodgevallen levensreddende handelingen uit te voeren. Zo bent u verzekerd van een veilige dienstverlening.

Onderhoud groenvoorziening aanvragen

Laat ons u verder helpen met onderhoud groenvoorziening in uw regio. Veel gemeentes, bedrijven, scholen en zorginstellingen zijn gebaat bij een groene leefomgeving. Groen heeft namelijk een positieve invloed op bewoners en werknemers.

Naast groenaanleg helpen we ook bij het verzorgen en voeden van uw groene planten, bloemen, bodembedekkers, hagen, bomen en grassen. Vraag vandaag een vrijblijvende offerte op om meer te weten te komen over de kosten die gemoeid zijn met het onderhouden van uw buitengebied.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen