Uw hovenier sinds 1978

Kosten hovenier

De kosten hovenier ontdekken? De kosten van een hovenier zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt het einddoel een rol: wilt u een hovenier bijvoorbeeld inschakelen voor een complexe klus zoals tuinaanleg? Of juist voor een uur of halve middag om uw tuin te onderhouden? De kosten voor tuinaanleg zijn bijvoorbeeld hoger dan voor tuinonderhoud omdat de werkzaamheden veel tijd innemen.

Daarnaast speelt de omvang van uw tuin een rol. Voor kleine tuinen is vaak minder manuren nodig en voldoet 1 hovenier, voor grote tuinen sturen wij meestal twee -of in sommige gevallen- zelfs 3 hoveniers. Kortom, de kosten hovenier zijn heel erg afhankelijk van uw situatie.

Wilt u een richtprijs ontvangen voor de kosten van uw tuinopdracht? We sturen u een vrijblijvende offerte waarin we de kosten uiteenzetten, wanneer u dit online formulier op onze website invult.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw tuinproject snel uitgevoerd door De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbare hovenier die diverse tuinopdrachten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland uitvoert. Niet alleen helpen we u snel verder met 3D-tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, u schakelt ons ook in voor openbare groenprojecten of boomverzorging. Eveneens helpen we u verder met een deskundig beplantingsplan.

We zijn als organisatie ISO-9001 gecertificeerd en beschikken tevens over een VCA-certificaat. Daarmee bieden wij niet alleen een hoogwaardige afwerking, maar ook een veilige dienstverlening aan. Daarnaast zijn we als organisatie aangesloten bij Dutch Quality Gardens.

Soorten tuinonderhoud

Er zijn veel verschillende soorten mensen in Nederland. Allemaal met een andere behoefte voor tuinonderhoud. Zo willen sommige mensen de tuin zomer- of winter klaar maken. Anderen hebben liever iedere maand een onderhoudsbeurt. In sommige gevallen springen onze hoveniers ook in terwijl u op vakantie bent. Dan komt u thuis in een mooi verzorgde tuin.

Kortom: welke wensen u ook heeft op het gebied van tuinonderhoud, onze hoveniers voeren ze met veel plezier uit.

Wat wij allemaal doen tijdens het onderhoud? We snoeien onder andere uw bomen, heggen en bosjes worden. Daarnaast wordt het onkruid verwijderd en worden uw gazons netjes bijgehouden. Heeft u een vijver in de tuin? Dan onderhouden we deze ook tot in de puntjes. Heeft u naast deze werkzaamheden nog andere speciale wensen? De mogelijkheden daarvoor bespreken we voorafgaande aan het tuinonderhoud.

Kosten hovenier

Kosten hovenier opvragen

Wilt u de kosten hovenier voor uzelf inzichtelijk maken? Vraag dan vandaag nog een prijs op voor uw tuinopdracht. Dat doet u op een heel eenvoudige manier, namelijk door dit online formulier op de website in te vullen. Geef daarbij weer waar u één van onze hoveniers bij nodig heeft. Of dat u nu voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud is, onze hoveniers helpen u in alle gevallen snel verder. Eveneens schakelt u ons in voor boomverzorging, een beplantingsplan en/of verlichtingsplan.

Wilt u de kosten tuinonderhoud voor uzelf inzichtelijk maken? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep kunt u op eenvoudige wijze een prijsopgave opvragen. Zo heeft u binnen de kortste keren een goed overzicht voor uzelf en kunt u een weloverwogen beslissing maken over welk hoveniersbedrijf u wilt inschakelen. Natuurlijk zijn andere aspecten dan enkel de prijs ook belangrijk om mee te nemen in uw overweging.

De offerte die wij u toezenden via de e-mail wordt gespecificeerd op uw persoonlijke situatie. Zo maken wij onder andere de arbeidskosten en de materiaalkosten inzichtelijk. Vraag vandaag nog uw offerte op, door dit online formulier in te vullen voor uw tuinopdracht.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen