Uw hovenier sinds 1978

Groenprojecten onderhoud

Zoekt u een partner voor diverse groenprojecten onderhoud? Dan biedt een hoveniersbedrijf veel uitkomst. De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf uit Dordrecht die het groenonderhoud werk volledig uit handen neemt. Dat doen we niet alleen in de provincie van Zuid-Holland, maar ook in grote delen van Noord-Brabant en Zeeland.

We voeren als sinds 1978 groen en tuinprojecten uit. Van het realiseren van droomtuinen tot het onderhouden van woonwijken en op grote schaal bomen snoeien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw regio? Kom dan voor groot groenonderhoud met ons in contact. Via de website vraagt u nu eenvoudig een vrijblijvende offerte op. Wij rekenen dan de totaalprijs voor diverse groenprojecten onderhoud voor u uit.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Sinds 1978 uw betrouwbare hoveniersbedrijf!

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Met een team van boomverzorgers, hoveniers, uitvoerders en tuinontwerpers voeren wij een scala aan groenprojecten uit. We zijn als organisatie VCA- en ISO 9001 gecertificeerd. Daardoor bieden wij een veilige én kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan. Niets beters dan een tuin of groenvoorziening die duurzaam is én ook nog lang meegaat.

Wilt u uw perceel laten onderhouden? Dat kan bij ons op afspraak. Per halfjaar, kwartaal of maandelijks is mogelijk. Onze hoveniers en boomverzorgers komen dan bij u op locatie het groenwerk uitvoeren. Van het verzorgen en onderhouden van wegbermen, sportvelden, schoolpleinen, binnentuinen tot het snoeien van bomen, hagen en klimplanten.

Groenprojecten onderhoud laten uitvoeren

Geef voor groenprojecten ook het onderhoud uit handen. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep denkt actief met u mee om uw perceel tot in de puntjes te onderhouden. Eveneens bent u bij ons aan het juiste adres voor terrein inrichting en groenaanleg. Wilt u meer te weten te komen over de totale kosten voor het onderhouden van uw terrein?

Vraag dan via dit formulier eens een gratis offerte op. We doen u dan binnen enkele werkdagen een aantrekkelijk aanbod.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen