Uw hovenier sinds 1978

Groenonderhoud Rotterdam

Groenonderhoud Rotterdam laten uitvoeren door een vakman? De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een team van professionele hoveniers om de klus te klaren. Bij zakelijke groenprojecten gaan wij zeer vakkundig en nauwkeurig te werk. Voor woonwijken, plantsoenen, sportvelden en terrassen bieden wij een divers pakket van groendiensten aan. Denk bijvoorbeeld aan een beplantingsadvies, inrichting van het gebied, groenonderhoud en VTA-inspecties.

Kortom, laat groenonderhoud Rotterdam altijd uitvoeren door een expert. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is onder andere gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam en is eveneens binnen aanzienlijke tijd bij u op locatie in Rotterdam. Laat ons u daarom snel verder helpen met één van onze veelzijdige groendiensten. En vraag eens een offerte bij ons op via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw buitenruimte verdient de nodige aandacht

Uw buitenterrein is onderhevig aan veel invloeden. Het weer, hardnekkig onkruid, veel bezoekers en/of vandalisme hebben invloed op de kwaliteit en gezondheid van uw buitenterrein. Soms raakt het hekwerk of uw picknicktafels beschadigd, groeit er hardnekkig onkruid tussen de plantenborders of is het gazon door hevige regenbuien onder water gelopen. Vandaar dat u de hulp van een hoveniersbedrijf goed kunt gebruiken.

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor een optimale, groene buitenruimte in Rotterdam. Wanneer we uw buitenruimte onderhouden, zorgen we er niet alleen voor dat uw planten gezond zijn, maar herstellen we ook tuinelementen die aan vervanging toe zijn. Eveneens zorgen we voor een goede afwatering, elektriciteitskabels, veilig hekwerk en stevige terrastegels, zodat uw buitenruimte weer als nieuw is. En u en uw bezoekers er weer volop van kunnen genieten.

Groenonderhoud Rotterdam aanvragen

Onze hoveniers beschikken bovendien over diverse groendiploma’s en staan u bovendien graag te woord over al uw groenvragen. Wenst u ook onderhoudsafspraken met ons te maken over het verzorgen van uw buitenruimtes in Rotterdam? Onderhoudsafspraken zijn sporadisch of periodiek mogelijk. Kom daarom bij interesse snel met ons in contact door dit online formulier op onze website in te vullen.

Niet alleen bedrijven, maar ook scholen, gemeentes en instellingen zijn altijd gebaat bij een groene, verzorgde ontvangstruimte en/of tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.