Uw hovenier sinds 1978

Groenonderhoud in Rotterdam

Wilt u als zakelijke opdrachtgever groenonderhoud in Rotterdam uit laten voeren? En kunt u de hulp van een professioneel hoveniersbedrijf goed gebruiken? De Biesbosch Gijsbers Groep is een deskundige partij die het onderhoudswerk van uw buitenruimte uit handen neemt. Zo geniet u al snel van een verzorgde omgeving, zonder uw handen vuil te maken.

Voor groenonderhoud Rotterdam is vakmanschap vereist. Onze hoveniers en boomverzorgers hebben uitgebreide groenkennis met jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat om het groenonderhoud vakbekwaam uit te voeren. Wenst u kortom ook gebruik te maken van groenonderhoud in of rondom Rotterdam? Kom dan in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep door dit online formulier op de website in te vullen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor groenaanleg & groenonderhoud

Groenonderhoud is bij ons af te nemen als particuliere of zakelijke opdrachtgever. Iedere maand, per kwartaal, ieder halfjaar of eenmalig.

We stemmen het groenonderhoud gewoon af op uw wensen. Naast groenonderhoud -waarbij we werken met vaste of losse afspraken-helpen we u ook bij groenaanleg. Voor het aanleggen van grasvelden, plantsoenen, binnentuinen en laanbeplanting, helpt een team van betrokken hoveniers u graag verder. Daarbij ontvangt u eerlijk advies, eventueel aangevuld met een passend ontwerp, een beplantingsplan en/of een verlichtingsplan.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt dagelijks veel klanten, waaronder gemeentes, bedrijven, scholen, particulieren en sportverenigingen met groenonderhoud. Bij ons geniet u van duidelijke werkafspraken, een vaste contactpersoon en een betaalbaar tarief. We plannen in overleg een datum waarop we langskomen en nemen -indien gewenst- ook de juiste materialen mee. Dat is handig wanneer u een nieuwe grasmatten, lampen, bomen of beplanting wenst.

Groenonderhoud in Rotterdam aanvragen

Kortom, geef uw verzoek voor groenonderhoud in Rotterdam vandaag nog aan ons door via dit online formulier. We sturen u dan een vrijblijvende offerte toe via de e-mail. De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We zijn aanzienlijk snel bij u op locatie in Rotterdam. Voor onze particuliere én zakelijke opdrachtgevers staat dagelijks een betrokken team van geschoolde hoveniers klaar.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen