Uw hovenier sinds 1978

Vlonder reinigen

Uw vlonder reinigen? De handige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep, helpen u natuurlijk snel verder. Uw vlonder wordt door heftige weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld veel regenval, ieder jaar aangetast. Tevens zorgt veelvoudig gebruik voor slijtage. Dankzij onze speciale reinigingstechniek is uw vlonder binnen de kortste keren weer prachtig schoon. En lijkt deze weer als nieuw. 

Is uw vlonder naast het reinigen ook nodig toe aan reparatiewerkzaamheden? Onze hoveniers herstellen uw vlonder moeiteloos door middel van de juiste materialen, houtsoorten en afwerking. Ontdek daarom de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep voor uw tuin.

En vraag vandaag nog een offerte bij ons op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Méér dan 40 jaar ervaring

Ons bedrijf dateert terug vanaf het jaar 1978. Toen is ons veelzijdige bedrijf opgericht. Als eerste instantie als tuincentrum voor de regio. Dit hebben we altijd met veel plezier gedaan, maar in de laatste jaren hebben we de deuren van ons tuincentrum gesloten. Zo kunnen we ons nog meer focussen op de aanleg van tuinen.

En dat doen we uiteraard niet alleen. De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat namelijk uit een hecht team van circa 8 vaste hoveniers. Met allemaal een vakdiploma op zak, aanvullende groen- en veiligheidscertificaten en natuurlijk boordevol plantenkennis. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke vraag over een plant of boom die moeilijk bloeit? Wij hebben het antwoord in huis.

Wilt u niettemin enkele onderhoudstips van ons ontvangen voor het reinigen van uw vlonder? Ook dan helpen onze hoveniers u met veel plezier verder.

Laat uw vlonder professioneel reinigen én herstellen

Het komt vaak voor dat mensen ons inschakelen voor het herstellen van hun vlonder. Nalatig onderhoud veroorzaakt veel vuil en schade. Wij lossen problemen aan uw vlonder in een paar uur op. Zo geniet u aankomend seizoen weer volop van uw schone vlonder.

Wilt u concluderend graag inzicht in de kosten van de werkzaamheden? Vul dan ons online formulier in voor een offerte op maat voor onze dienst vlonder reinigen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.