Uw hovenier sinds 1978

Vlonder laten reinigen

Wilt u een vlonder laten reinigen? Dan moet u zeker bij De Biesbosch Gijsbers Groep zijn! Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Dordrecht, maar helpen klanten door het hele land met uiteenlopende projecten. Graag staan wij voor u klaar als het gaat om het laten reinigen van een vlonder.

Ook als er nog reparatiewerkzaamheden nodig zijn aan de vlonder, staan we voor u klaar. Onze medewerkers hebben genoeg ervaring om uw vlonder weer te herstellen.

Uw vlonder wordt door heftige weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld veel regenval, ieder jaar aangetast. Tevens zorgt veelvoudig gebruik voor slijtage. Dankzij onze speciale reinigingstechniek is uw vlonder binnen de kortste keren weer prachtig schoon. En lijkt deze weer als nieuw. Vraag vandaag nog een offerte op en ontdek de mogelijkheden!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep: wij zijn uw partner

Onze vakmannen zijn iedere dag in de weer om uw tuinwensen mogelijk te maken. Vakmanschap en ervaring is wat ons hoveniersbedrijf kenmerkt. Al sinds 1978 zijn wij actief in de omgeving van Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. En daar zijn we ontzettend trots op!

Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. In 2017 hebben wij zelfs de krachten gebundeld. Gijsbers Hoveniers en De Biesbosch zijn samen gegaan onder de naam De Biesbosch Gijsbers Groep. Nog steeds met de goede kwaliteit die u van ons gewend bent. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten en boomverzorging is De Biesbosch Gijsbers Groep uw vertrouwde hoveniersbedrijf.

Vlonder laten reinigen door de Biesbosch Gijsbers Groep? Vraag een offerte aan!

Voor het laten reinigen van de vlonder kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via de website. Zo weet u binnen een week wat de totale kosten zijn! Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden of andere dingen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar, tot ziens bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.