Uw hovenier sinds 1978

Vijver met vlonder

Een vijver met vlonder aanleggen? Een vijver is natuurlijk een mooie toevoeging aan uw tuin. Waterelementen zoals vijvers zorgen voor meer rust in uw tuin. Het geluid van het water zorgt bovendien voor het verminderen van omgevingsgeluiden. Daardoor kiezen voor veel mensen voor het plaatsen van een mooie siervijver in hun tuin. Wanneer u graag naast of vlak bij uw vijver zit, is het plaatsen van een houten vlonder een goed idee. Bovendien zorgt u daarbij voor een tropisch tintje aan uw tuin.

Wilt u een expert inschakelen voor het plaatsen van een vijver met vlonder? Dan zijn wij de ideale partij om in te schakelen. Wilt u een offerte voor het plaatsen van een vijver? Vraag dan een gratis offerte op door dit formulier in te vullen op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw tuinideeën laten uitwerken in een 3D tuinontwerp

Wanneer u graag inzichtelijk wilt maken hoe uw nieuwe tuin met vijver met vlonder eruit komt te zien, is een 3D tuinontwerp aan te bevelen. Daarin tonen wij het eindresultaat via een nieuwe 3D-ontwerptechniek op de computer. Ook ontvangt u een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin. Ideaal voor mensen die het lastig te vinden om het eindresultaat te visualiseren.

Onze tuinontwerper neemt – indien gewenst – uw volledige tuin mee in het ontwerp. De verschillende tuin onderdelen (zoals een vijver, vlonderterras, overkapping, tuinhuis, speelgedeelte, gazon, tuinborders, verlichting, buitenkeuken etc) worden in detail gerealiseerd. Zo ziet u precies de nieuwe sfeer van uw tuin!

Vijver met vlonder aanvragen: Gratis offerte!

Een gratis offerte opvragen bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Dat is nu heel eenvoudig via onze website. Vul dit formulier in om een prijs op maat te ontvangen voor een vijver met vlonder. Uw wensen en persoonlijke smaak zijn daarbij leidraad.

Kiest u bijvoorbeeld voor ‘duurdere materialen’ en een grote vijver? Dan valt de prijs hoger uit dan wanneer u kiest voor ‘kleinere en goedkopere materialen’. Maar in beide gevallen rekenen we graag uit wat een vijver met vlonder precies kost. Kom dus snel met ons in contact via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.