Uw hovenier sinds 1978

Tuinschutting plaatsen

Een tuinschutting plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is graag uw partner bij het plaatsen van een tuinschutting op maat. Met een tuinschutting op maat, is uw buitenruimte of tuin volledig veilig af te sluiten voor onbevoegden. Ideaal voor tuinbezitters, scholen, bedrijven of zorginstellingen. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van een tuinschutting. We helpen u graag zo snel mogelijk verder met een mooie design schutting in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland.

Wilt u graag een advies op maat ontvangen over welke type schutting geschikt is voor uw tuin? Vraag dan een gratis advies op van onze tuinontwerper. Hij komt geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u persoonlijk te adviseren.

Geniet van deze extra service én plan vandaag nog een afspraak in voor gratis advies via de online agenda op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Veilig hekwerk van staal, hout of composieten delen

Een tuinschutting wordt altijd geheel op maat geplaatst. Geniet daarbij van een ruime keuze uit verschillende materialen. Ga voor hout, wanneer u geniet van een natuurlijke uitstraling. Kies daarbij ook eens uit mooie trello’s, om ‘open ruimtes’ tussen uw dichte schuttingsdelen te realiseren. Daarnaast wordt hout ook tegenwoordig vaak in combinatie met beton geplaatst.

Ook composieten delen en stalen hekken zijn bij ons mogelijk. Ook in samenhang met damwanden (aan de oever) en houten vlonders. Het voordeel van een hoveniersbedrijf is dat u niet zelf aan de slag hoeft bij het plaatsen van een houten schutting. Veelvoorkomende aanlegfouten -zoals een onstabiele constructie, verzakte schuttingsdelen of het onder water lopen van uw schutting- worden daarmee voorkomen.

Een tuinschutting plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep

Een hoge of lage schutting professioneel laten plaatsen? De vakmensen van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staan dagelijks voor u klaar. Profiteer van onze jarenlange ervaring bij het plaatsen van een deskundige tuinschutting.

En kom vandaag nog met ons in contact voor onder andere een gratis adviesgesprek of een gratis offerte.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.