Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis plaatsen? Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van veel vakmanschap én ervaring. Wij zijn al sinds 1978 actief in de groensector en helpen u graag bij alle facetten rondom tuinrenovatie. Ook voor het plaatsen van diverse tuinonderdelen, zoals tuinhuizen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Een tuinhuis gebruikt u voor verschillende doeleinden. Zo is het een fijne ruimte om in te ontspannen of als extra bergruimte. Ook zijn tuinhuizen zeer geschikt voor een hobby, als atelier, als extra werkruimte of als speelruimte. We helpen u graag bij het ontwerpen van uw ideale tuinhuis. Ook het laten plaatsen van een tuinhuis op maat is door onze vakkundige hoveniers geen enkel probleem.

Kom meer te weten over het plaatsen van een tuinhuis én laat hier uw gegevens achter. U ontvangt dan meer informatie en een prijsopgave op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinhuis plaatsen: de mogelijkheden in uw tuin

De mogelijkheden in uw tuin bespreken met een ervaren tuinontwerper? Wanneer u via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep een afspraak inplant, komt onze tuinontwerper gewoon bij u thuis langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Natuurlijk kiest u zelf een dag en tijdstip uit wanneer het schikt. Kijk daarvoor in de online agenda van onze tuinontwerper en plan meteen digitaal uw gratis afspraak in.

Bij het plaatsen van een tuinhuis op maat is veel expertise nodig. We moeten namelijk alle formaten zo nauwkeurig mogelijk uitmeten. Ook denken we na over extra bevestigingsmogelijkheden, bergruimte, indeling, afwatering, de mogelijke ondergrond (tegels of vlonderplanken) en buitenverlichting. Zo bent u van alle gemakken voorzien bij het laten plaatsen van een tuinhuis in uw achtertuin.

Tuinhuis plaatsen. Gratis offerte opvragen via de website

Wilt u meer te weten komen over de totale kosten voor het laten plaatsen van een tuinhuis? Vul dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep én ontdek snel waar u aan toe bent.

We sturen na uw aanvraag namelijk een heldere prijsopgave, gewoon via de e-mail. U zit nergens meteen aan vast, maar heeft wel een helder overzicht van uw mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.