Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat bestellen? Natuurlijk is het mogelijk om dit helemaal zelf te regelen, maar handiger is het om de werkzaamheden omtrent een tuinhuis uit handen te geven. Wanneer u een kant-en-klaren tuinhuis aankoopt, weet u niet zeker of deze daadwerkelijk in uw tuin past. Ook de bevestiging en de optie voor extra verstevigingspalen besteedt u eenvoudig uit aan een hovenier met verstand van zaken. Wij bouwen uw tuinhuis namelijk helemaal op maat op. Zo weet u zeker dat uw tuinhuis niet verzakt, lekt of gewoon niet past.

Wilt u ook uw ideale tuinhuis realiseren? Met een tuinhuis kunt u verschillende kanten op. Ook het design is helemaal aan te passen op uw persoonlijke wensen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper om te sparren over de mogelijkheden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinhuis op maat bestellen én laten plaatsen

Een tuinhuis op maat laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is uw betrouwbare hovenier in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. We zorgen voor een deskundig advies, professionele uitvoering en hoogwaardig eindresultaat. Zo heeft u nog langer plezier van uw nieuwe tuinhuis.

Met een tuinhuis kunt u verschillende kanten op. Gebruik een tuinhuis als extra werkruimte, atelier, speelomgeving voor de kinderen, sportruimte of als extra berging. Hoe groot of compact uw tuinhuis ook moet zijn, wij zorgen voor een goede indeling in de tuin.

Wilt u graag een persoonlijk advies ontvangen van onze tuinontwerper? Kies dan voor een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper.

Gratis offerte aanvragen bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Wilt u van tevoren weten wat het kost om een tuinhuis op maat te laten plaatsen in uw tuin? We rekenen precies uit wat u kwijt bent aan materialen en arbeidsuren. Kom voor een prijs op maat met ons in contact via de website.

Vul daarvoor dit formulier in én u ontvangt binnen aanzienlijk tijd een heldere offerte via uw e-mailadres.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.