Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis met overkapping inclusief montage

Een tuinhuis met overkapping inclusief montage laten realiseren? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een team van 10 competente hoveniers voor u klaar staan om de klus te klaren. Bij het plaatsen van een tuinhuis met overkapping komt veel reken- en denkwerk kijken. En we begrijpen dat dat niet voor iedereen eenvoudig is. Daarom nemen we het ingewikkelde denk- en rekenwerk graag van u over. We berekenen de juiste formaten én de hoeveelheid materialen en bouwen uw nieuwe tuinhuis met overkapping ter plekke op.

Ook binnen aanzienlijke tijd genieten van een mooi design tuinhuis met overkapping? Geef het denkwerk en de montage dan uit handen aan De Biesbosch Gijsbers Groep. We zorgen voor een waanzinnig resultaat waar u nog jaren van zult genieten.

Geef uw verzoek in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant aan ons door, via dit formulier op de website. En wij zorgen voor hoogwaardige materialen én een professioneel resultaat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Meer ruimte in uw tuin door een betere indeling

Een design tuinhuis met overkapping zorgt voor meer bruikbare ruimte in uw tuin. U heeft de mogelijkheid om droog te loungen in lekkere loungestoelen of om droog te tafelen onder de luxe overkapping. Het tuinhuisje kunt u inrichten als extra werkplek, speelplek, sportruimte of atelier. Uw tuin wordt op deze manier ‘bruikbaarder’ en dient als extra leefruimte. Eigenlijk brengt u het ‘binnen gevoel’ naar buiten.

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt bij het ontwerpen (in 3D) voor een mooie sfeer die bij de rest van uw tuin past. We gebruiken bovendien duurzame én hoogwaardige materialen. Kies bijvoorbeeld uit Douglas, Vuren- of Eikenhout. Of ga voor houten rabatdelen om de overkapping/tuinhuis mee af te werken.

Ook denken we na over de toegankelijkheid (eventuele traptreden met ingebouwde verlichting), mooie keramische of betontegels, buitenverlichting, afwatering en de juiste beplanting. Dat maakt uw tuin met tuinhuis en overkapping natuurlijk helemaal compleet.

Tuinhuis met overkapping inclusief montage nu aanvragen

Wilt u een nieuw tuinhuis met overkapping inclusief montage bij ons aanvragen? Er staat dagelijks een team van ervaren hoveniers voor u klaar in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Geef uw verzoek door via dit formulier op de website. Wij sturen u dan meer informatie via de e-mail met een handig kostenoverzicht. Daarna wordt er (indien gewenst) verder contact met u opgenomen om de plannen te bespreken en in te plannen.

Geniet aanzienlijk snel van uw ideale tuinhuis mét moderne overkapping met de hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.