Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis laten plaatsen prijs

Tuinhuis laten plaatsen prijs ontdekken? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het ontdekken van de eindprijs. Ook geven we inzicht in de kosten voor de materialen, arbeid en montage. Optioneel kiest u ervoor om een 2D of 3D-tuinontwerp te laten maken. Zo ziet u van tevoren al het eindresultaat van uw tuin, inclusief tuinhuis op maat. U heeft al een professioneel tuinontwerp al vanaf €250,-

Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van een tuinhuis én de eindprijs? Vul bij interesse dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt na uw aanvraag dan een gratis offerte via de e-mail, binnen enkele werkdagen.

Deze offerte is geheel vrijblijvend, u zit niet meteen ergens aan vast, maar heeft wel de prijs voor tuinhuis laten plaatsen meteen inzichtelijk.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor een vakkundige plaatsing. Bij het plaatsen van een tuinhuis op maat komt veel reken- en denkwerk te pas. Alle onderdelen moeten immers passen. Ook moet de constructie stevig zijn, recht en bestand zijn tegen de weersinvloeden.

Wanneer u het plaatsen uit handen geeft aan een hoveniersbedrijf mag u een hoge kwaliteit verwachten. Wij zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij een hoge mate van afwerking, kwaliteit en materialen gebruiken. Ook voeren we het werk zo veilig mogelijk uit.

Wilt u meer te weten over onze organisatie? Neem dan een kijkje op onze website.

Tuinhuis laten plaatsen prijs opvragen

Wilt u de tuinhuis laten plaatsen prijs opvragen? Onze tuinontwerper helpt u bij het uitwerken van de plannen, middels een professionele tuintekening. Wilt u ook een gedegen tuintekening voor uw tuin ontvangen? Kies bijvoorbeeld voor een 3D tuintekening wanneer u het fijn vindt om op de computer een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin te krijgen.

Vraag via deze weg een prijs op maat op voor tuinhuis laten plaatsen in uw tuin. De vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep realiseren moderne, luxe tuinen voor ieder budget! Na uw aanvraag versturen we een heldere offerte, waarin de kosten voor arbeid, materialen en machines uiteen zijn gezet. U zit nergens meteen aan vast, maar heeft wel alle kosten snel inzichtelijk.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.