Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis inclusief montage

Een tuinhuis inclusief montage uitbesteden? De competente hoveniers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staan maandag tot en met vrijdag voor u klaar. We zorgen voor een modern tuinhuis met een deskundig ontwerp én nemen de volledige montage uit handen. Ideaal voor als u niet zelf aan de slag wilt. Kies voor prachtig Douglas hout in een natuurlijke kleur of laat ons uw tuinhuis verven. Ook houten rabatdelen worden vaak gebruikt. Wilt u grote raampartijen en/of glazen deuren plaatsen? Wij maken het voor u mogelijk.

Wilt u meer te weten komen over een luxe tuinhuis inclusief montage? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u snel verder. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en/of kom in contact met ons via de website voor een gratis offerte.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Realiseer een modern tuinhuis om in te relaxen of te werken

Een tuinhuis heeft veel verschillende doeleindes. Zo gebruiken sommige mensen het tuinhuis om in te werken, terwijl andere kiezen voor een (extra) relaxplek. De Biesbosch Gijsbers Groep richt de ruimte in zodat de ruimte past bij uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een extra buitenkamer om in te eten, te loungen of te koken.

Wij zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. En bieden u naast een professionele plaatsing ook een hoogwaardige afwerking.

Tuinhuis inclusief montage uitbesteden aan De Biesbosch Gijsbers Groep

Een luxe tuinhuis inclusief montage uitbesteden aan een professionele hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht helpt klanten uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland graag verder.

Wilt u tot slot meer te weten komen over het uitwerken van een deskundig tuinontwerp? In 2D of zelfs in 3D? Onze tuinontwerper helpt u bij het realiseren van uw ideale tuinhuis en tuintekening.

Kom dan eens voor een gratis adviesgesprek met ons in contact en/of laat hier uw gegevens achter om meer te weten te komen over de mogelijkheden in uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.