Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg ideeën

Wanneer u uw tuin onder handen wilt nemen, zijn er zoveel aspecten waarmee u rekening mee moet houden. Welke tegels gaat u plaatsen? Welke indeling houdt u aan? Wilt u uw tuin opdelen in een aparte ruimte voor uzelf en een aparte ruimte voor uw kinderen? Wilt u een overkapping plaatsen? Of kiest u voor een vijver? Kortom: genoeg om over na te denken.

De Biesbosch Gijsbers Groep snapt dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij een speciale tuinshowroom ingericht, waar wij alle tuinvoorbeelden en tuinelementen hebben uitgewerkt. U kunt hier heerlijk rondlopen, ideeën opdoen en tegelijkertijd advies ontvangen van een deskundige hovenier. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de aanleg van uw tuin. Beplanting, bomen, bestrating en ook elektriciteit dienen te worden aangelegd in een creatief ontwerp die bij uw wensen, behoeften en levensstijl past. Kom daarom kijken in onze showroom en ga met een voldaan gevoel en passend ontwerp weer naar huis! Plan vandaag nog een afspraak via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinaanleg ideeën. Betrouwbaar hoveniersbedrijf

Ons hoveniersbedrijf realiseert ieder jaar meer dan 50 tuinprojecten. Niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in Zeeland en Noord-Brabant. We hechten daarom veel waarde aan een hoge mate van klanttevredenheid. We hebben zelfs klanten die al meer dan 20 jaar klant bij ons zijn. En daar zijn we erg trots op.

We helpen u met veel plezier op weg met uw tuinproject. En nemen zaken zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud uit handen. Ook hebben we vakkundige European Tree Workers in dienst die uw bomen in goede gezondheid houden en snoeiwerkzaamheden uitvoeren.

Onze tuinontwerper en hoveniers zorgen ten eerste iedere keer weer voor een goede basis. Anderzijds plaatsen wij overkappingen die geheel op maat worden gerealiseerd. Zo kunt u zelf de gewenste houtsoort uitkiezen. In het bijzonder een tuinhuisje, een schuurtje of een overkapping met glas door ons laten plaatsen? De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

Kom met ons in contact voor een gratis adviesgesprek. En plan nu uw bezoek aan onze tuinshowroom TuinExperience voor nieuwe tuinaanleg ideeën. En doe direct inspiratie op voor uw tuinproject.

Wist u dat..

Wist u dat wij een hoveniersbedrijf zijn met meer dan 40 jaar ervaring in de groensector? Daarnaast zijn wij aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Niet alleen kunt u vertrouwen op een uitstekende dienstverlening, maar we bieden bovendien altijd een goede nazorg. Tevens ontvangt u altijd  garantie op tuinaanleg. Zodoende doet u met een gerust hart zaken met ons hoveniersbedrijf.

Tuinaanleg ideeën. Plan uw afspraak in onze TuinExperience

Toch liever eerst inspiratie opdoen? Kom langs in TuinExperience; onze tuinshowroom in Dordrecht. Plan uw afspraak in onze tuinshowroom in op een dag  naar keuze via de planner op onze website.

Wij laten u dan veel voorbeelden zien op het gebied van tuininrichting, (sier)bestrating, verlichting, graszoden of kunstgras, meubelen, waterpartijen, verlichting en nog veel meer.

Vul anderzijds dit online formulier in voor een offerte op maat voor tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud. En neem contact op voor een gratis één-op-één gesprek met onze tuinontwerper voor een gratis advies.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.