Uw hovenier sinds 1978

Tuin opnieuw bestraten

Kijkt u al jaren tegen beschadigde of verouderde tegels aan in uw tuin? En is er nu tijd om die te vernieuwen? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt het renoveren van uw tuin graag voor u uit handen. Niet alleen hebben wij kennis van beplanten, erfafscheidingen, vlonders, damwanden, overkappingen, borders, vijvers en verlichting, speelvoorzieningen. Ook met (sier)bestrating helpen wij u altijd snel verder. Waar wacht u nog op? Laat uw tuin vandaag nog opnieuw bestraten!

Uw tuin opnieuw laten bestraten door een professionele hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt veel werk voor u uit handen. Wij renoveren ieder jaar meer dan 50 tuinen. En hebben inmiddels een goed opgebouwd portfolio in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Graag een prijs op maat ontvangen? Dat kan. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin opnieuw bestraten. Plan een gratis oriënterend gesprek

Voordat we beginnen bekijken wij eerst wat uw persoonlijke wensen zijn en gaan we met u in een oriënterend gesprek over de verschillende soorten bestrating. Wilt u bijvoorbeeld een looppad creëren of kiest u voor een allround tuin/ terras bestrating? Wilt u een samenhangende tuinbestrating of wilt u dat verschillende stenen elkaar afwisselen? Onze tuinontwerper komt bij u langs om u verschillende opties voor te leggen.

Wanneer u naast tuin opnieuw bestraten nog iets anders wilt aanpakken in uw tuin is dit de uitgelezen kans om dat te bespreken. Onze tuinontwerper voorziet u na het gesprek van een tuinschets en een offerte. Vervolgens wordt een afspraak gepland om de werkzaamheden uit te voeren door onze vakkundige hoveniers.

Uiteraard houden wij altijd de gewenste sfeer in gedachten. Zo sluit het eindresultaat nog beter bij u aan. En kunt u nog jaren genieten van uw gerenoveerde tuin.

Kom nieuwe ideeën opdoen in onze tuinshowroom

We snappen dat het lastig is om de juiste tegel te kiezen voor uw tuin. Er is veel te vinden over verschillende soorten tegels, grind, gras en ondergronden. Was er maar een plek waar u voorbeelden, informatie en advies kon ontvangen. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft van dat idee werkelijkheid gemaakt. Wij hebben daarom een eigen tuinshowroom gebouwd waarin u lekker kunt rondkijken en nieuwe ideeën kunt opdoen.

In onze showroom ziet u een aantal voorbeelden van de verschillende soorten straatwerk die ook in uw tuin mogelijk zijn. Nieuwe tegels kiezen was niet eerder zo snel gedaan. Plan daarom nu een gratis afspraak in onze tuinshowroom TuinExperience én kom langs (alleen op afspraak).

Tuin opnieuw bestraten

Laat uw tuin opnieuw bestraten door een vakkundige partij. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als hovenier en weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van uw ideale tuin. U ontvangt passend advies, duurzame materialen, een hoogwaardige afwerking en een waanzinnig resultaat! Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.