Uw hovenier sinds 1978

Tuin ontwerpen kosten

Wilt u graag meer weten over tuin ontwerpen kosten? Dan bent u bij de Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres! Vanzelfsprekend kunt u ons inschakelen voor het maken van een bijzonder tuinontwerp. Maar ook voor tuinaanleg en onderhoud. Geheel ontzorgd van A tot Z.

Onze hoveniers zijn opgeleid en vakbekwaam. Dit houdt in dat ze u van passend advies kunnen voorzien als het gaat om het ontwerpen van uw droomtuin. Niets is te gek! Een grote overkapping met lichtjes, schuttingen van Zweeds rabbat of een vijver. Vraag naar de mogelijkheden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerpen Zuid-Holland

Goed om te benoemen is dat we de kosten voor een tuinontwerp op maat direct met u kunnen bespreken. Als u contact met ons opneemt kunnen we u de mogelijkheden toelichten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken! Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de wensen. Is het een kleine renovatie van verschillende tuinonderdelen, of wilt u uw gehele tuin aanpakken?

De Biesbosch Gijsbers Groep is vooral actief in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Komt u van buiten deze regio? Laat het ons even weten en we kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Goed om te benoemen is dat u altijd een prijsaanvraag kunt doen. We nemen binnen 7 dagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Periodiek tuinonderhoud uitbesteden

Bij ons hoveniersbedrijf kunt u naast een tuinontwerp ook uw tuinonderhoud onderbrengen. Het kan zijn dat u zelf geen groene vingers heeft, maar wel wilt genieten van een prachtige tuin. Dan komen wij u graag helpen! Tijdens de onderhoudsbeurt maaien wij uw gras, knippen we de heg en kunnen we per seizoen voor nieuwe beplanting zorgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Doe ook al vast inspiratie op via Pinterest.

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.